CreixSolidari

 

UN PROGRAMA INNOVADOR QUE UNEIX FORMACIÓ EN L'ESPORT - I SOLIDARITAT

  

 

SantCugatCreix impulsa un sistema formatiu d'ètica aplicada a l'esport, que abasta prop de 9.000 esportistes i 500 tècnics de 16 institucions i entitats esportives de la nostra ciutat. Tot això, dins d'un programa pioner del consorci europeu Ethics4Sports (E4S) que lidera l'Ajuntament de Sant Cugat. Aquest projecte està actualment en curs dins del programa Erasmus plus de la Unió Europea. 

Amb la voluntat d'incentivar la participació cada registre de qualsevol de les entitats adherides a l'E4S fet per un entrenador/a o pare/mare a través de les eines de participació o app del projecte a Sant Cugat es convertirà en 1 euro que anirà a parar a aquesta ONG de la nostra ciutat.

Representa un incentiu potent el fet de pensar que aquesta feina formativa dirigida als esportistes de 5 a 18 anys, a més de servir directament als clubs, serveix també com a eina solidària, atès que cada club haurà convertit el seu esforç en aportació a una ONG de la ciutat.

Segueix l'aportació solidària en temps real

 

 Comptador Online d'Aportació Total Solidaria sobre objectiu de 3000€

+info PROJECTE EUROPEU E4S http://www.santcugatcreix.cat/ca/Carta-etica-ETHICS-4-SPORTS

 

L'ONG LOCAL PREAD.

  

 

L'ONG local seleccionada, PREAD - Assadega'm, va ser Premi Ciutat de Sant Cugat l'any passat. Aquesta entitat ha estat seleccionada per SantCugatCreix amb col.laboracio amb l'àrea de Benestar i Ciutadania de l'Ajuntament de Sant Cugat qui ha indicat la idoneïtat de poder ajudar aquesta ONG de Sant Cugat per la bona feina que està duent a terme.

PREAD És una entitat sense ànim de lucre i d'iniciativa social, fundada per persones que han patit trastorns d'ansietat o depressió i professionals de la salut mental. La nostra finalitat és ajudar a superar, detectar, informar, sensibilitzar i prevenir l'estrès, l'ansietat i la depressió en tots els àmbits de la nostra societat com ara: Centres educatius, Desocupats, Empreses, Col·lectius amb situació de risc, Ciutadans sense recursos i Fundacions i associacions. També organitzen formacions, tallers, xerrades i fem teràpies individualitzades.

+info PREAD: https://www.pread.cat

 

OBRA SOCIAL LA CAIXA

  

 

 

El programa solidari E4S a Sant Cugat no seria possible sino fos gràcies al suport econòmic de l'Obra Social La Caixa.
Des dels seus orígens, ”la Caixa” s'ha caracteritzat per un fort compromís social i una vocació de treball a favor de l’interès general, tant a través de la seva activitat financera com de la seva Obra Social, que finança i manté activitats de caràcter social, educatiu, cultural i científic.

La Fundació Bancària ”la Caixa” gestiona de manera directa l’Obra Social que ha caracteritzat històricament ”la Caixa” i, a més a més, agrupa a CriteriaCaixa totes les participacions accionarials del Grup ”la Caixa”, en sectors com l’energètic, les infraestructures, els serveis i el negoci immobiliari, i a CaixaBank, el grup financer líder en banca minorista en el mercat espanyol

Per desè any consecutiu s'inverteixen 500 milions d’euros a l'Obra Social, que augmenten aquest 2017 fins a 510. Aquest pressupost es destina a construir una societat millor, més justa i amb més oportunitats per a tothom.

 

+info OBRA SOCIAL LA CAIXA: https://obrasociallacaixa.org/ca/