Notícies

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat arrenca la temporada amb novetats

07.09.2022

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat arrenca la temporada amb novetats

CLUB GIMNÀSTICA RÍTMICA I ESTÉTICA SANT CUGAT

Aquest dilluns, 5 de setembre, s'han iniciat els entrenaments de l'Escola Base i la Competició Federada i Escolar de gimnàstica rítmica del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, mentre que els 3 equips de gimnàstica estètica de grup ja ho van fer el passat dijous 1 de setembre, a l'Institut Joaquima Pla i Farreras. Les 300 gimnastes del club es preparen en 7 instal·lacions esportives diferents de la ciutat: al CAR de Sant Cugat i a la Sala Canigó, i a les escoles Pla i Farreras, Gerbert d'Orlhac, Pins del Vallès, Turó de Can Mates i L'Olivera.

A partir del desembre del 2023, el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat celebrarà el seu 10è aniversari. El club es va fundar el desembre del 2013.

L'estructura de l'àrea esportiva

En l'àrea esportiva, amb 23 entrenadores, les exgimnastes Noemí Lupón i Mònica Viñals són les directores tècniques del club. Raquel Martín, en substitució d'Esther Escolar, és la coordinadora de gimnàstica rítmica en l'àrea de competició federada; Andrea Vico, coordinadora de gimnàstica rítmica en l'àrea de competició escolar dels Nivells A i B; Mireia Colet, coordinadora de gimnàstica rítmica en l'àrea de competició escolar del Nivell C (s'estrena en aquesta funció); Núria Salas, coordinadora de gimnàstica rítmica de l'Escola Base, i Tania Müller, coordinadora de l'àrea de gimnàstica estètica de grup (federada i escolar). Pròximament aniran començant les diferents competicions.

El club també disposa d'un grup de persones adultes que practiquen la rítmica, l'estètica de grup, pilates i stretching, i nenes de 3 anys que fan rítmica base.

El club passa a gestionar 5 escoles més

El CGRE Sant Cugat ha augmentat en 5 escoles més en les que a partir d'aquest curs 2022-2023 gestionarà de forma directa la gimnàstica rítmica. Són Agora Sant Cugat International School, Col·legi Pureza de María (cicle infantil) i Colegio Hatikva, de Sant Cugat, i Escola 25 de Setembre i Escola Ribas, de Rubí. Fins al moment, el club ja gestionava 7 escoles més: La Mirada i L'Olivera, de Sant Cugat; La Vall, de Bellaterra; Maristes, de Rubí, i Gravi, Santa Teresa de Ganduxer i Jesuïtes Sant Gervasi, de Barcelona. Així, aquestes 12 escoles iniciaran l'activitat entre el 19 de setembre i l'1 d'octubre.

Organització d'activitats en la Setmana Europea de l'Esport 2022

De cara a la Setmana Europea de l'Esport 2022, que se celebrarà entre el 23 i el 30 de setembre, el club treballa en l'organització de diferents activitats que es donaran a conèixer pròximament.

La presentació oficial del club i una masterclas amb gimnastes internacionals, el diumenge 2 d'octubre

La presentació oficial del club es farà el diumenge 2 d'octubre, a la tarda, al Pavelló 3. Al matí, l'entitat organitzarà una masterclas amb gimnastes internacionals, a la Sala Canigó.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.