Notícies

El Club Handbol Sant Cugat guanya l'OAR Gràcia i es manté segon en la Primera Divisió Estatal

15.11.2020

CLUB HANDBOL SANT CUGAT

El primer equip masculí del Club Handbol Sant Cugat continua segon del grup D de la Primera Divisió Estatal, en un inici de temporada històric. Els vermell-i-negres han superat (34-29) l'OAR Gràcia Sabadell, que abans de jugar-se aquest partit només tenia 2 punts més que el rival. Ara, el CH Sant Cugat té 11 punts, els mateixos que el primer, el CH Esplugues. El CH Sant Quirze (amb 2 partits menys), el BM La Roca (amb 1 partit menys) i el KH-7 BM Granollers B (amb 1 partit menys) tenen 2 punts menys que el CH Sant Cugat. El CH Poblenou és 6è amb 8 punts, 3 menys que els vermell-i-negres. D'altra banda, els fins ara líder, el BM La Roca ha perdut (32-28) a la pista del CH Poblenou, on també va perdre (35-27) el CH Sant Cugat en la 2a jornada.

4 victòries consecutives

El Club Handbol Sant Cugat encadena 4 victòries consecutives en la categoria de bronze de l'handbol estatal i fa 5 jornades que no coneix la derrota, l'única que ha sofert en el campionat, en el que suma un balanç de 5 victòries, 1 empat i 1 derrota.

La primera part d'aquest partit que s'ha jugat aquest dissabte, 14 de novembre, a la tarda, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, ha estat molt igualada i on els visitants han anotat dos gols de penal. El santcugatenc Marc Jordan, que amb 55 gols és el màxim golejador de la lliga, ha fet un dels seus 6 gols amb un llançament que ha acabat amb gol en l'últim segon d'aquest primer temps.

A mesura que anava avançant el segon període, el CH Sant Cugat s'anava posicionant en el marcador, on ha arribat a guanyar de 5 gols (28-23, 29-24, 30-25 i el definitiu 34-29). Si en la primera part, el porter de l'OAR Gràcia ha ofert una bona actuació, en la segona el protagonista ha estat el porter santcugatenc Joan Costa. En els últims minuts de partit, l'OAR Gràcia ha jugat amb un jugador més en atac (ha tret el porter), com ja havia fet en el primer temps i en el principi de la segona part, però tampoc li ha donat resultat.

Els germans Correro, protagonistes

Els germans Correro han estat els màxims golejadors del seu equip. Guillem Correro (CH Sant Cugat) n'ha fet 7 i el seu germà Bernat (OAR Gràcia) n'ha marcat 6.

Andriy Xepkin, entrenador del CH Sant Cugat, ha explicat després del partit que "ja sabíem que el partit seria dur perquè l'OAR Gràcia té molt bons jugadors i de molta qualitat. Juguen molt bé i ens ho han posat molt difícil".

Xepkin: "A mi em preocupa el meu equip, el nostre joc, la intensitat defensiva i, sobretot, la nostra actitud"

A Xepkin no li agrada gaire parlar de lideratge. "Jo sempre penso en nosaltres. Abans del partit he sentit algun comentari que el BM La roca havia perdut. A mi no em preocupa el BM La Roca, a mi em preocupa el meu equip, el nostre joc, la intensitat defensiva i, sobretot, la nostra actitud. Si la resta d'equips perden punts, doncs millor".

A la pista de l'Handbol Joventut Mataró, que té 6 punts menys que els vermell-i-negres

En la 8a jornada de la competició, el CH Sant Cugat es desplaçarà a la pista de l'Handbol Joventut Mataró, que és 9è i que té 6 punts menys que els vermell-i-negres. El partit es jugarà el dissabte 21 de novembre, a les 18.30 hores.

TEXT: Àlex López Puig.