Notícies

El Club Handbol Sant Cugat vol omplir el Pavelló 3 per fer-se amb el lideratge de la Primera Nacional, davant el BM La Roca

25.03.2022

El Club Handbol Sant Cugat vol omplir el Pavelló 3 per fer-se amb el lideratge de la Primera Nacional, davant el BM La Roca

CLUB HANDBOL SANT CUGAT

El Club Handbol Sant Cugat fa una crida a la ciutat perquè aquest dissabte, 26 de març, a les 19.15 hores, s'ompli el Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, en el partit que el seu primer equip masculí juga contra el BM La Roca. Els vermell-i-negre són 2ns de 16 equips amb 37 punts, amb 1 punt menys que el BM La Roca, líder del grup D de la Primera Nacional. Una victòria local donaria el lideratge en solitari al conjunt que aquesta temporada 2021-2022 dirigeix Dani Ariño. És tan important aquest partit que el CH Sant Cugat ha elaborat un vídeo promocional, que ha penjat a les seves xarxes socials, amb l'objectiu de fer una crida a l'afició i omplir els més de 500 seients del Pavelló 3. El públic ha d'empènyer l'equip cap a la victòria.

 

El CH Sant Cugat vol jugar, per primer cop en els seus prop de 50 anys d'història, la fase d'ascens a la segona màxima categoria estatal

Un cop acabi la lliga, els 2 primers classificats aconseguiran el bitllet per jugar la fase d'ascens a la Divisió d'Honor Plata, la segona divisió estatal. I el CH Sant Cugat vol disputar-la, per primera vegada, en els seus gairebé 50 anys d'història (els celebrarà el 2023). Quan resten 7 jornades perquè acabi la lliga, el CH Sant Cugat, en zona de fase d'ascens, té 4 punts més que el 4t classificat, l'OAR Gràcia de Sabadell, amb 1 partit menys, i que el 3r, el KH-7 BM Granollers B.

 

El CH Sant Cugat encadena 9 victòries consecutives en la lliga

Tots dos equips tenen uns registres espectaculars, fet que evidencia que serà un excel·lent partit d'handbol, amb tots els ingredients possibles. El CH Sant Cugat acumula 9 victòries consecutives. Al Pavelló 3 ha guanyat 10 partits i només n'ha perdut 1, el 31 d'octubre contra el CH Sant Esteve de Palautordera (30-33), 6è amb 30 punts.

 

Lluny del seu pavelló, el BM La Roca només ha perdut 1 partit, amb 10 victòries

El BM La Roca, per la seva banda, ha perdut 3 dels seus 8 últims enfrontaments, amb el CH Sant Esteve de Palautordera (26-31), el CH Bordils (29-30), 8è amb 23 punts, i el CH La Salle Montcada (27-34), 5è amb 33 punts. Tots 3 partits amb derrota com a local. Amb tot, lluny de la Roca del Vallès, aquest equip ha sumat un balanç de 10 victòries per tan sols 1 derrota, a la pista del CH Poblenou, 9è amb 21 punts, el 13 de novembre.

 

La millor defensa de la lliga, el CH Sant Cugat, contra el millor atac, el BM La Roca

S'enfrontaran la millor defensa de la lliga, el CH Sant Cugat, amb el millor atac, el BM La Roca. Amb 622 gols en contra, els santcugatencs són l'equip que rep menys gols en contra, amb una mitjana de 27,04 gols per partit. Per contra, el conjunt del Vallès Oriental és l'equip que fa més gols, 774 gols, amb una mitjana de 33,65 gols per partit. Al campionat tenen un balanç global molt similar: el CH Sant Cugat compta amb 18 victòries, 1 empat i 4 derrotes, i el BM La Roca, 19 victòries i 4 derrotes. En el partit d'anada es van imposar els de la Roca del Vallès, per un ajustat 29 gols a 28.

 

Roger Manzano (BM La Roca) i Jan Rof (CH Sant Cugat), 8è i 9è màxims golejadors del campionat

Els dos màxims golejadors dels seus equips són Roger Manzano (BM La Roca) que, amb 132 gols en 23 partits -amb una mitjana de gols per partit de 5,74, és el 8è màxim golejador del campionat. Però només 1 posició per sobre, en la 9a, hi trobem Jan Rof (CH Sant Cugat), amb 130 gols en 23 partits, amb una mitjana de gols per partit de 5,65. 8è i 9è d'entre 308 jugadors que, com a mínim, han anotat un gol en la competició.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Anna Maymús / Club Handbol Sant Cugat.