Notícies

El Junior FC es manté en la màxima categoria estatal masculina d'hoquei sobre herba i reconeix Oriol Malgosa i Frank di Mercurio, que pengen els sticks

19.04.2021

JUNIOR FC

Per 10a temporada consecutiva -des de la campanya 2012-2013, en la seva última etapa en la Divisió d'Honor A-, el primer equip masculí d'hoquei sobre herba del Junior FC seguirà militant en la màxima categoria estatal, la Lliga MGS Hockey. Els d'Uri Torras, que aquesta temporada s'ha estrenat a la banqueta del Junior FC -en substitució de Joan Vidal-, han assolit la permanència matemàtica abans de jugar els dos últims partits de lliga, contra el San Pablo Valdeluz Complutense i l'RC Polo. La derrota (0-1) del CD Terrassa contra el Club Egara el dissabte 17 d'abril ha provocat que el Junior FC afrontés el partit amb el San Pablo Valdeluz Complutense amb la permanència ja aconseguida.

Victòria clau del Junior FC al camp del Línia 22 HC, en partit ajornat de la 18a jornada

També cal recordar la important victòria (2-4) del Junior FC al camp del Línia 22 HC el dimecres 14 d'abril, en partit ajornat de la 18a jornada. Amb aquest triomf, els blau-i-negres segellaven, pràcticament, la permanència.

Oriol Malgosa i Frank di Mercurio pengen l'stick

Després del partit amb el San Pablo Valdeluz Complutense, la secció d'hoquei sobre herba del Junior FC ha acomiadat als jugadors Oriol Malgosa i Frank di Mercurio, que han decidit posar punt final a la seva carrera esportiva. Els capitans Marc Perellón i Uri Salvador els han lliurat un marc amb una fotografia del jugador signada pels seus companys d'equip.

Frank di Mercurio, a l'esquerre, i Oriol Malgosa, a la dreta, van rebre un merescut reconeixement. FOTO: Àlex López Puig / SantCugatCreix.

Reconeixement a Marc Perellón, que torna a jugar

Abans del partit entre el Junior FC i el SPV Complutense, la secció d'hoquei sobre herba del Junior FC ha escenificat, amb un acte emotiu, el retorn de Marc Perellón als terrenys de joc, després d'una lesió de llarga durada. Els dos equips li han fet el passadís i Uri Salvador, un dels capitans del Junior FC, li ha posat el braçalet de capità, que ha lluït durant el matx. Perellón ja havia jugat els dos últims partits de lliga, als camps de l'RS Tenis i el Línia 22 HC, però el club li volia fer el reconeixement al Junior FC, davant la seva gent.

Derrota amb el SPV Complutense en l'últim partit de la lliga regular a casa

En la 21a i penúltima jornada de la primera decisió estatal, l'últim partit de la lliga regular a Sant Cugat, el Junior FC ha encaixat la 5a derrota de la temporada a casa (també ha guanyat 3 partits i n'ha empatat 3 més). Els santcugatencs han cedit (1-2) davant el SPV Complutense, que ara és 5è amb 33 punts, amb 10 punts més que el Junior FC, que és 8è, en la primera plaça de permanència. El CD Terrassa haurà de jugar el play-out, mentre que l'RC Jolaseta, el CD Giner de los Ríos i el Línia 22 HC han baixat a Divisió d'Honor B.

La primera ocasió del Junior FC ha arribat en el minut 11 de la mà de Roger Figa que no ha sabut materialitzar, mentre que Pedro Arqués ha fet el 0 a 1 en el minut 16. Els blau-i-negres tampoc han aprofitat el segon penal-córner en l'últim segon del primer quart. Ja en el segon quart, després de dues excel·lents accions individuals d'Uri Salvador en els minuts 1 i 2, Gonzalo Merino ha fet, de penal-córner, l'empat a 1, amb un xut per tot l'escaire. El conjunt de Madrid ha creat un parell d'ocasions més abans de fer l'1 a 2 en el minut 15, de penal-córner. Manuel Prol també l'ha llençat a l'escaire.

El Junior FC no ha sabut aprofitar la superioritat numèrica al camp després que el SPV Complutense –que ha arribat a jugar amb 8 jugadors de camp- hagi rebut 3 targetes verdes i 4 de grogues Durant el partit, sobretot en el 3r i 4t quart. En el 3r quart, el Junior FC ha disposat de dos penals-córners més que no ha transformat i en els últims instants del 4t quart ha jugat sense porter per poder utilitzar un jugador més, però el gol de l'empat no s'ha produït.

L'últim partit, a Barcelona, contra l'RC Polo

El Junior FC disputarà el seu últim partit d'aquesta temporada 2021-2022 al camp de l'RC Polo de Barcelona, el diumenge 25 d'abril, a les 11 hores. Els barcelonins són 4ts amb 45 punts i jugaran les semifinals del play-off pel títol de la Lliga MGS.

Junior FC-SPV Complutense, semifinal del play-off pel títol de la Lliga Iberdrola

El Junior FC, que acabarà 2n en la lliga regular, s'enfrontarà al San Pablo Valdeluz Complutense, que serà 3r, en una de les dues semifinals del play-off pel títol de la Lliga Iberdrola. L'altra la disputaran el Club de Campo, 1r, amb l'RC Polo, 4t. La Final Four es jugarà el cap de setmana de l'1 i 2 de maig, a les instal·lacions de l'Atlètic Terrassa HC.

TEXT i FOTOS: Àlex López Puig / SantCugatCreix.