Notícies

El Junior FC femení d'hoquei sobre herba, eliminat en els quarts de final de la Copa de la Reina amb un gol del Club de Campo quan faltaven 10 segons per acabar el partit

24.03.2023

JUNIOR FC

El primer equip femení d'hoquei sobre herba del Junior FC ha estat eliminat en els quarts de final de la Copa de la Reina Iberdrola, davant el Club de Campo de Madrid, l'equip amfitrió. Un gol de Begoña García quan només faltaven 10 segons per acabar el partit ha donat el triomf al seu equip, que s'ha imposat per 1 gol a 2, aquest divendres, 24 de març.

El Junior FC, actual subcampió de la Copa i campió la temporada 2020-2021, ha sortit molt bé i ha estat el dominador dels primers 5 minuts de partit, però, després, ha estat el Club de Campo qui s'ha fet amb el domini del xoc. Amb tot, Laura Bosch ha desaprofitat una bona ocasió per fer el primer gol després de rebre una passada interior excel·lent. El seu xut l'ha aturat de forma magistral la portera madrilenya María Tello. Faltaven 5 minuts per finalitzar aquest primer quart.

El segon quart ha estat de clar domini del Club de Campo, malgrat que no ha generat perill a porteria contrària. Quan faltaven 3 minuts per arribar al descans, les de Madrid tampoc no han pogut marcar en el primer dels 4 penals-córner que han arribat a xutar. La intervenció de Gigi Oliva ha estat clau per evitar-ho.

4 penals-córner per equip

El tercer quart ha començat amb un penal-córner en el minut 4 del Club de Campo que tampoc ha transformat. Dos minuts més tard, el Junior FC ha gaudit del primer dels 4 que ha llençat i tampoc l'ha materialitzat. N'ha xutat dos més en els minuts 9 i 14, però tampoc han acabat en gol. El que sí que ha acabat en gol ha estat l'acció que ha generat fins a l'àrea Begona García en el minut 15.

L'últim quart ha començat amb una acció individual extraordinària de Maria Gestí que, per ben poc, no acaba en gol. En els minuts 3 i 4, dos penals-córner pel Club de Campo, en el que el segon la portera Jana Martínez ha hagut d'intervenir per evitar el gol. En els minuts 6 i 11, Begoña García i Sara Barrios han generat perill en la porteria del Junior FC, abans que Gigi Oliva, ara sí, de penal-córner, fes l'empat a 1 gol, en el minut 13. Però Begona García, quan faltaven 10 segons perquè acabés el partit, ha establert l'1 a 2 definitiu, gràcies a una passada de Blanca Pérez que ha fet una excel·lent jugada per la banda dreta.

El Club de Campo és l'actual campió del torneig del KO i, amb 18 títols, és l'equip que ha guanyat més vegades aquesta competició.

La 37a edició de la Copa de la Reina Iberdrola es juga del 24 al 26 de març a les instal·lacions del Club de Campo de Madrid.

TEXT: Àlex López Puig.