Notícies

El Junior FC femení d'hoquei sobre herba inicia la Lliga Iberdrola amb una victòria

22.09.2020

JUNIOR FC

El primer equip femení d'hoquei sobre herba del Junior FC ha iniciat la seva 17a temporada consecutiva en la màxima categoria estatal amb una victòria (0-1) al camp de la UD Taburiente, aquest diumenge, 20 de setembre, a Las Palmas de Gran Canaria. Les de Sant Cugat no han perdut cap dels últims set inicis de lliga, amb un excel·lent balanç de 6 victòries i 1 empat.

Mariona Serrahima fa el gol del triomf en el minut 2 de partit

El Junior FC n'ha tingut prou amb un gol de penal-córner de Mariona Serrahima en el minut 2 de partit per endur-se els 3 primers punts en la Lliga Iberdrola, davant un equip, la UD Taburiente, que la temporada passada, la 2019-2020, va eliminar (2-0) al Junior FC en els quarts de final de la 35a Copa de la Reina, el 20 de desembre del 2019. Amb tot, però, en la campanya anterior, el Junior FC ja va mostrar-se superior en la lliga regular a la UD Taburiente, en derrotar-la en els dos partits, 3-2 i 2-5.

Tornen en la Lliga Iberdrola més de sis mesos després, per la COVID-19

Les de Sant Cugat han tornat en la Lliga Iberdrola després de més de sis mesos de no fer-ho, per culpa de la COVID-19. L'últim partit que van jugar va ser el 8 de març del 2019, amb un triomf al camp de l'Atlètic Terrassa, per 0 gols a 3. Van començar la pretemporada el 24 d'agost.

Així, les de Marcel Malgosa inicien molt aquesta temporada, després que fa una setmana aixequessin el seu quart títol consecutiu del Campionat de Catalunya de Divisió d'Honor Femenina.

Després de la 1a de les 22 jornades d'aquesta competició, les blau-i-negres són terceres de 12 equips amb 3 punts, els mateixos que el Club de Campo de Madrid, que en aquesta primera jornada de campionat ha superat l'Atlètic Terrassa HC (0-5). El primer líder de la Lliga Iberdrola és el San Pablo Valdeluz-Complutense, amb 6 punts, que ha guanyat el Club Egara (1-2), dissabte, i l'Atlètic Terrassa HC (1-3), diumenge, en partit avançat de la 13a jornada de competició.

El Junior FC rep l'RC Polo

En la segona jornada de lliga, el Junior FC rebrà l'RC Polo de Barcelona, el diumenge 27 de setembre, a les 13 hores. Les santcugatenques són terceres amb 3 punts i les de Barcelona, vuitenes amb 1 punt, després d'empatar a 1 gol a casa amb el CD Terrassa.