Notícies

El Junior FC guanya el primer partit fora de casa i fa un pas de gegant per jugar la Copa del Rei

28.11.2020

JUNIOR FC

Per primera vegada aquesta temporada 2020-2021, el primer equip masculí d'hoquei sobre herba del Junior FC ha aconseguit la segona victòria en la màxima categoria estatal, la Divisió d'Honor A. Després de guanyar, el 22 de novembre, un adversari directe en la lluita per evitar el descens de categoria, l'RS Tenis de Santander (3-2), que ara és 9è amb 7 punts, aquest divendres, 27 de novembre, a la tarda, els de Sant Cugat s'han imposat (1-3) al camp de l'RC Jolaseta (Getxo), en partit ajornat corresponent a la 5a jornada del campionat. El Junior FC, que segueix 7è, però ara amb 11 punts, ha derrotat un altre rival directe a la part baixa de la classificació, l'RC Jolaseta, 10è i antepenúltim amb 6 punts (amb 2 victòries i 6 derrotes), i així també ha aconseguit la primera victòria fora de casa després de 5 partits com a visitant.

Uri Torras: "Si en el 3r i 4t quart no hem fet els dos millors quarts de la lliga ens hem quedat molt a prop"

El Junior FC s'ha assegurat la tercera victòria en la lliga en el quart i últim quart del partit, amb dos gols de Jordi Farrés, de penal-córner, i Oriol Serrahima. Els santcugatencs han encaixat l'1 a 0 "en el pitjor quart d'aquesta temporada en la lliga", ha afirmat Uri Torras, entrenador del Junior FC. En 8 minuts, l'RC Jolaseta ha llançat fins a 8 penals-córner, que un d'ells ha acabat amb gol. En el segon quart, Oriol Serrahima ha fet l'empat, "i en el 3r i 4t quart ha estat un monòleg nostre. Si no hem fet els dos millors quarts de la lliga ens hem quedat molt a prop", ha explicat Uri Torras.

El Junior FC visita diumenge el SPV Complutense, amb tan sols 1 punt més que els santcugatencs

En una doble jornada que pot ser clau pel Junior FC, els blau-i-negres jugaran aquest diumenge, 29 de novembre, a les 12.30 hores, al camp del San Pablo Valdeluz Complutense, 6è amb 12 punts, amb tan sols 1 punt més que el Junior FC, i amb un balanç de 4 victòries i 4 derrotes. Aquest encontre correspon a la 10a i penúltima jornada de la primera volta de la lliga regular.

El Junior FC vol assegurar-se la classificació matemàtica per jugar la Copa del Rei

Segons el resultat que aconsegueixin els santcugatencs a Madrid i els que facin l'RS Tennis i l'RC Jolaseta, el Junior FC podria assegurar-se la classificació matemàtica per jugar la Copa del Rei, que es disputarà a València de l'11 al 13 de desembre, i en la que jugaran els 8 primers classificats de la Divisió d'Honor Masculina un cop acabi la primera volta.

Amb aquests 3 punts al camp de l'RC Jolseta, els blau-i-negres, que han perdut 1 dels últims 5 partits del campionat, són fora de les 3 últimes posicions de descens directe i del 9è lloc, que obliga a disputar el play-out. Els d'Uri Torras compten amb un balanç de 3 victòries, 2 empats i 4 derrotes.

TEXT: Àlex López Puig.