Notícies

El Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya l'RC Jolaseta i només ha cedit 2 dels 24 punts jugats al Pavelló 2

21.02.2021

PATI HOQUEI CLUB SANT CUGAT

El Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler continua sent un fortí per al primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat. Aquest dissabte, 20 de febrer, a la nit, ha superat l'RC Jolaseta (9è amb 12 punts), per 7 gols a 2. A casa, els vermell-i-negres han guanyat 7 partits i només n'han empatat 1, contra el CAA Dominicos (6-6). A l'anada, el PHC Sant Cugat va perdre (2-1) a la pista de l'RC Jolaseta.

Són 4ts i 1 partit menys, a 2 punts del 3r, el CP Vilafranca; a 3 punts del 2n, l'HC Sant Just, i a 5 punts del líder, el CP Manlleu

Quan falten 8 jornades perquè acabi l'OK Lliga Plata Nord, els de Joan Carles Vadillo són 4ts amb 26 punts i 1 partit menys, a 2 punts del 3r, el CP Vilafranca; a 3 punts del 2n, l'HC Sant Just, i a 5 punts del líder, el CP Manlleu. L'equip santcugatenc té un balanç en la competició de 8 victòries, 2 empats i 3 derrotes, i amb 70 gols a favor és l'equip que fa més gols en la lliga.

El porter visitant Juan Barranechea ho para tot en el primer temps

En la primera meitat de l'enfrontament, el PHC Sant Cugat ha gaudit de moltes ocasions per marcar, però el porter visitant Juan Barranechea ha estat molt encertat. El capità Pau Gilabert, autor de 4 gols pel seu equip, ha fet l'1 a 0, de penal, quan faltava 1 minut i 51 segons per acabar aquest primer temps. Però abans d'arribar al descans, i en l'últim segon, ha empatat a 1 Jaime González, amb un fort xut.

El porter local Jordi Pons, Pau Gilabert i Carles Domènech, els protagonistes

Al cap de 50 segons del segon període, Carles Domènech ha marcat el primer dels seus 3 gols. En el minut 5 Xavi Serrallonga ha vist una targeta blava i en els 2 minuts que el PHC Sant Cugat ha hagut de jugar amb un jugador menys no li han fet cap gol, gràcies a 5 aturades de mèrit (també una falta directa) d'un espectacular Jordi Pons. A més, en aquest interval de temps, a punt ha estat Joan Farnés de marcar un gol. Pons ha seguit oferint el seu repertori d'aturades, mentre Pau Gilabert ha fet el 3 a 1, de penal, en el minut 15, i Carles Domènech, el 4 a 1, en el minut 19. Ha estat en aquest minut 19 quan els àrbitres del partit han ensenyat targeta blava, primer, i vermella, després, al jugador visitant Jaime González, que ha estat protestant les decisions arbitrals durant tot el partit. En els minuts 22 i 23, Pau Gilabert i Carles Domènech (2) han fet el 5 a 1, el 6 a 1 i el 7 a 1, mentre que Guillermo Rodrigo ha fet el 7 a 2 definitiu quan faltaven 18 segons per acabar l'enfrontament.

El capità Pau Gilabert és, amb 28 gols, el màxim golejador del campionat, entre un total de 92 jugadors que han fet algun gol.

Vadillo: "L'RC Jolaseta és un equip que et deixa gairebé sense ritme. Havíem d'esperar el nostre moment i aprofitar-lo, i ho hem fet"

L'entrenador del PHC Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, ha explicat després del partit que "ja l'RC Jolaseta ens va guanyar en la primera volta i el que més em preocupava és que és un equip que et deixa gairebé sense ritme, i la idea era no caure en aquest parany, esperar que arribés el nostre moment i aprofitar-lo, i ho hem fet".

Vadillo: "Vull donar un vot de confiança a l'equip fora de casa, que competeix. Estic segur que donarem una bona imatge i que tindrem opcions de guanyar els partits que ens queden fora de casa"

Respecte al fet que a l'equip li costa moltíssim guanyar lluny de Sant Cugat, Vadillo ha assegurat que "és cert que ens està costant guanyar fora de casa, però vull donar un vot de confiança a l'equip, que competeix i que, a vegades, ens costa tancar els partits fora de casa. Però estic segur que donarem una bona imatge i que tindrem opcions de guanyar els partits que ens queden fora de casa". "La lliga està caríssima, costa molt guanyar i cada vegada costa més. És important guanyar fora de casa, però tampoc ens hem d'obsessionar", ha afirmat Vadillo.

A la pista del líder, el CP Manlleu, sense David Yepes, sancionat per acumulació de targetes

En la 15a jornada del campionat, el PHC Sant Cugat visitarà el dissabte 27 de febrer, a les 20 hores, la pista del líder, el CP Manlleu, i ho farà sense David Yepes, sancionat per acumulació de targetes. En el partit de la primera volta, els santcugatencs es van imposar per 5 gols a 3.

En les 3 pròximes jornades, han de jugar contra CP Manlleu (1r), HC Sant Just (2n) i CP Vilafranca (3r)

En les 3 pròximes jornades es podria definer el future del PHC Sant Cugat en la competició, ja que han de jugar contra els 3 primers classificats. Després de jugar a Manlleu, els vermell-i-negres rebran l'HC Sant Just (2n) i, posteriorment, visitaran el CP Vilafranca (3r). Si el PHC Sant Cugat vol lluitar per l'ascens haurà de millorar els seus números fora de casa, ja que el seu balanç és d'1 victòria, 1 empat i 3 derrotes.

TEXT: Àlex López Puig.