Notícies

El Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya un rival directe i se situa segon

09.11.2020

PATI HOQUEI CLUB SANT CUGAT

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha avançat dues posicions en l'OK Lliga Plata Nord i se situa 2n amb 7 punts, els mateixos que el Deportivo Liceo (amb un partit ajornat), el SHUM Maçanet i l'HC Sant Just (amb un partit ajornat). Del 8è al 1r classificat només els separen 3 punts a la taula. Els de Joan Carles Vadillo han superat (5-3) el CP Manlleu, un dels equips que es preveu que ocupin la part alta de la classificació. Un cop acabi la lliga, el primer ascendirà i el segon afrontarà el play-off d'ascens.

Un partit molt intens i igualat

El PHC Sant Cugat ha sumat la segona victòria consecutiva en la lliga i, amb un balanç de 2 victòries i 1 empat, segueix sense conèixer la derrota. El partit, que s'ha jugat aquest diumenge, 8 de novembre, a la tarda, al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler, ha estat molt intens i igualat i els dos porters també n'han estat els protagonistes. Als osonencs no se'ls ha notat gens ni mica que en aquesta 4a jornada de lliga jugaven el primer partit de la present temporada (encara té 3 partits ajornats). El primer gol del partit l'ha fet, en el minut 7, el capità santcugatenc Pau Gilabert, que amb un total de 6 gols, és el 4t màxim golejador del grup. Només 3 minuts més tard, en el 10, Joan Farnés ha fet el 2-0. Però abans d'arribar al descans s'ha produït una de les jugades polèmiques del matx. Quan faltaven 41 segons per acabar aquesta primera part, Biel Pujadas ha fet el 2 a 1, en la jugada posterior a la caiguda de Pau Gilabert dins l'àrea del CP Manlleu, en la que s'ha queixat d'un cop d'estic per part d'un jugador visitant.

En el minut 8 de la segona part, i després que Pol Molas hagi rebut una targeta blava en una acció contra Joan Farnés, Pau Gilabert no ha aprofitat la falta directa per perforar la porteria defensada per Xavi Arcas, exporter del PHC Sant Cugat. Els vermell-i-negres tampoc han aprofitat el fet de jugar amb un home més durant dos minuts per ampliar el marcador. Però en el minut 16 ha arribat el 3 a 1, obra de Carles Domènech, autor de dos gols en aquest xoc. Un minut més tard, David Navarro ha establert el 3 a 2. Però en els minuts 19 i 21 han aparegut Joan Farnés i Carles Domènech per situar un 5-2 en el marcador. Quan faltava poc més d'un minut per acabar el partit, Pol Franci ha fet el 5 a 3 definitiu.

David Yepes es lesiona

La nota negativa del partit ha estat la lesió que ha patit David Yepes als abductors en els últims compassos del primer període, que l'ha obligat a no seguir jugant el partit. Ara, Yepes està pendent de les diferents proves que identifiquin quin tipus de lesió té. Tot fa pensar que Yepes no podrà jugar, com a mínim, el pròxim partit de lliga".

Vadillo: "No ens equivocàvem quan qualificàvem el CP Manlleu com l'equip a batre"

L'entrenador del PHC Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, ha explicat que "ha estat una victòria molt ben treballada. Segurament no ens equivocàvem quan qualificàvem el CP Manlleu com l'equip a batre per tots els conjunts del grup. Un rival que no et deixa mai entrar al partit, que t'ofega en la pressió i que es fa molt complicat jugar contra ells".

Domènech: "Entreno fort i, això, sempre es veu en els partits"

El jugador santcugatenc Carles Domènech, que amb 3 gols és el 17è màxim golejador de la categoria (dels 54 jugadors que han fet algun gol fins al moment), ha assenyalat, en declaracions a Sant Cugat Creix, que "hem fet un molt bon partit. Sabíem que el CP Manlleu és un equip fort i hem sabut portar el partit cap a on volíem. Aquests 3 punts són molt importants perquè més endavant ens serviran molt". Domènech s'ha mostrat, també, molt content per la seva actuació en el partit d'avui: "Personalment, estic molt content. Entreno fort i, això, sempre es veu en els partits. Intentaré mantenir els minuts que em dóna l'entrenador". El jugador del PHC Sant Cugat també ha assegurat que "el vestidor està molt motivat. Els jugadors i el cost tècnic tenim granes de fer coses grans".

A la pista d'un rival directe

El PHC Sant Cugat jugarà el pròxim dissabte, 14 de novembre, a les 20 hores, a la pista de l'HC Sant Just, en partit corresponent a la 5a jornada del campionat. El conjunt de Sant Just Desvern (Baix Llobregat) és 4t, amb els mateixos punts (7) que el PHC Sant Cugat, que és 2n. Ambdós conjunts tenen un partit ajornat.

El PHC Sant Cugat encara no sap quan disputarà el partit ajornat de la 3a jornada a la pista de l'RC Jolaseta, que ara és 6è amb 6 punts.

TEXT: Àlex López Puig