Notícies

El Solideo PHC Sant Cugat perd amb l'últim, el CP Vilafranca, i desaprofita l'ocasió d'apropar-se al play-out quan falten 3 jornades perquè acabi l'OK Lliga

26.03.2023

PATI HOQUEI CLUB SANT CUGAT

Quan tan sols falten 3 jornades perquè acabi la Parlem OK Lliga 2022-2023, el Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat ha desaprofitat una oportunitat d'or per sumar 3 punts que l'apropin a la primera de les dues places de play-out (11a i 12a). Els vermell-i-negre, 13ns i penúltims amb 13 punts, han perdut (2-3) al Pavelló 3, contra el CP Vilafranca, 14ns i últims, amb 9 punts. El partit d'anada va acabar amb empat a 2 gols.

Els locals, superiors; els visitants fan els gols

En la primera part, el Solideo PHC Sant Cugat ha estat superior als de l'Alt Penedès, arribant amb claredat a porteria contrària sempre molt ben defensada per Xus Fernández. Però ha estat el CP Vilafranca qui ha fet l'únic gol de la primera part. El capità Joan Vázquez ha fet el 0 a 1 quan faltaven 2 minuts i 23 segons per arribar al descans.

Només s'havien jugat 3 minuts del segon temps quan el Solideo PHC Sant Cugat ha empatat a 1 amb un gol de Joan Farnés. En el minut 5, Pol Galbas ha pogut fer el 2 a 1 amb una falta directa, però Xus Fernández, de nou, ha evitat el gol local. 2 minuts més tard, Joan Vázquez ha establert l'1 a 2. I mentre els santcugatencs no deixaven d'assetjar la porteria del CP Vilafranca, els visitants basaven el seu joc a deixar passar el temps. A més, s'han trobat amb la sort d'un tercer gol, aquest de Pablo del Río, en el minut 14. Quan faltaven 3 minuts i 45 segons, Joan Farnés ha tornat a marcar, ara el 2 a 3. Els vermell-i-negre han gaudit de més ocasions per empatar el partit, però han topat amb el porter del CP Vilafranca Xus Fernández.

En zona de descens

El Solideo PHC Sant Cugat es troba en una delicada 13a i penúltima plaça, en zona de descens (baixen els 2 últims de l'OK Lliga), a 2 punts del 12è, el CE Arenys de Munt, que encara ha de jugar a casa amb el Finques Prat Lleida (9è, amb 29 punts), el 29 de març, a les 20 hores.

24a i antepenúltima jornada: Finques Prat Lleida-PHC Sant Cugat i CP Voltregà-CE Arenys de Munt

En la 24a i antepenúltima jornada de la Parlem OK Lliga, el PHC Sant Cugat visitarà la pista del Finques Prat Lleida, el 2 d'abril, a les 16.05 hores, mentre que el CE Arenys de Munt visitarà el CP Voltregà (10è, amb 22 punts).

Joan Carles Vadillo: "Aquest ha estat un altre partit on el desenllaç ha estat cruel per a nosaltres"

L'entrenador del Solideo PHC Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, ha explicat després del partit que aquest "ha estat un altre partit on el desenllaç ha estat cruel per a nosaltres. Una primera part molt ben jugada. Crec sincerament que mereixedora d'un 3 o 4 a 1 i marxem al descans amb un 0 a 1. I la 2a part empatem el partit i, quan millor estem jugant, encaixem l'1 a 2 en una jugada aïllada i ximple. I se'ns ha posat el partit molt coll amunt. Hem pujat la defensa i ens han fet el tercer. Tot i això, marquem el 2 a 3 i hem tingut 3 o 4 ocasions més, però no hi ha hagut manera d'entrar-les avui".

TEXT i FOTO: Àlex López Puig.