Notícies

El Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat fa història amb un subcampionat en la Lliga Catalana Femenina

14.11.2022

PATI HOQUEI CLUB SANT CUGAT

El primer equip femení del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat ha fet història aconseguint un subcampionat en la Lliga Catalana d'hoquei sobre patins. En la final, les de Beto Borregan han perdut (3-4) amb el CP Voltregà, aquest diumenge, 13 de novembre, al matí, a Santa Perpètua de Mogoda. El conjunt osonenc havia quedat primer del grup 2 amb 4 punts, en guanyar el CP Fraga (5-4) i empatar a 3 gols a la pista del Cerdanyola CH.

El CP Voltregà ha fet el primer gol del partit en el minut 2. Tot i que els primers minuts els ha dominat el conjunt de Sant Hipòlit de Voltregà, el Solideo PHC Sant Cugat ha estat l'equip que s'ha apoderat del control del xoc i l'únic que ha generat ocasions de gol a porteria contrària.

Iguala un 0-3, però no pot guanyar

En la segona meitat, el CP Voltregà ha fet 2 gols més en els minuts 6 i 9. Però el Solideo PHC Sant Cugat ha aconseguit empatar el partit a 3 gols amb només 7 minuts (11, 14 i 18), amb dianes d'Andrea Massons, Alba Ambrós i Ariadna Avilés. Finalment, un gol de penal de les osonenques quan faltaven 4 minuts per acabar el partit els ha donat el triomf (3-4).

Maria Rosa Tamburini: "Ja no som un equip en formació, està consolidat"

Maria Rosa Tamburini, segona entrenadora del Solideo PHC Sant Cugat, ha explicat a SantCugatCreix que "hem competit de tu a tu amb tots els rivals d'aquesta Lliga Catalana, fins i tot hem eliminat el campió de l'última edició, el CP Manlleu. En la final vam portar la iniciativa en el joc i, malgrat anar perdent 0 a 3 no vam abaixar els braços en cap moment, amb una actitud i mentalitat positiva. Aquest ja no és un equip en formació, és un equip que ja està consolidat".

Com a campió del grup 1 de la 3a edició de la Lliga Catalana Femenina, amb 9 conjunts participants, el Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat ha jugat aquest dissabte, 12 de novembre, les semifinals d'aquesta competició, contra el CHP Bigues i Riells, el millor 2n classificat dels 3 grups d'aquest campionat, a qui ha superat en la tanda de faltes directes després que el partit acabés amb empat a 2 gols. Les vermell-i-negres han liderat en solitari sumant els 6 punts en joc, superant l'HC Alpicat (9-3) i el CP Manlleu (3-4), vigent campió de la LLiga Catalana Femenina.

La Fase Final de la 3a Lliga Catalana s'ha celebrat aquest cap de setmana del 12 i 13 de novembre, a Santa Perpètua de Mogoda.