Notícies

El Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat iniciarà l'OK Lliga Iberdrola a la pista del Deportivo Liceo, en el desplaçament més llarg de la temporada

29.07.2022

El Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat iniciarà l'OK Lliga Iberdrola a la pista del Deportivo Liceo, en el desplaçament més llarg de la temporada

PATI HOQUEI CLUB SANT CUGAT

El primer equip femení del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat encetarà l'OK Lliga Iberdrola, amb 14 equips participants, fent el desplaçament més llarg de la temporada 2022-2023. Ho farà a la pista del Deportivo Liceo, a A Coruña, el cap de setmana del 17 i 18 de setembre. En la jornada inaugural de la màxima categoria estatal, les vermell-i-negres, que la campanya 2021-2022 han finalitzat 10es de 14 equips amb 27 punts, visitaran un conjunt que ha estat 6è amb 47 punts.

En la 2a jornada de lliga, les de Beto Borregan jugaran el seu primer partit al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler, contra l'Orkla Bigues i Riells, el 24 o 25 de setembre. I ja en l'última jornada del campionat, la 26a, el Solideo PHC Sant Cugat jugarà a la pista del Martinelia CP Manlleu, el 19 o 20 de maig.

En la primera volta de la competició, les santcugatenques jugaran 6 partits com a visitant: Deportivo Liceo, Lidergrip CH Mataró, Telecable Gijón HC, CP Voltregà Stern Motor, CP Esneca Fraga i CP Las Rozas.

Per contra, al Pavelló 2 rebran 7 conjunts: l'Orkla Bigues i Riells, el Cerdanyola CH Feníe Energía, el Generali HC Palau de Plegamans, l'Igualada Femení Grupo Guzmán, el CP Vila-sana, el Lleidanet HC Alpicat i el Martinelia CP Manlleu.

Els dos nous equips en la categoria són el CP Esneca Fraga i el Lleidanet HC Alpicat.

El sorteig s'ha celebrat aquest dimarts, 26 de juliol, a la nit, al Museu del Vi 'Vinseum' de Vilafranca del Penedès.

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: PHC Sant Cugat.