Notícies

El Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat perd amb el CE Noia Freixenet en un inici de lliga amb un calendari molt exigent

21.09.2022

PATI HOQUEI CLUB SANT CUGAT

El Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat ha perdut (0-5) davant el CE Noia Freixenet, equip que la temporada passada va finalitzar la lliga regular de la Parlem OK Lliga en la 3a posició. Els de Sant Sadurní d'Anoia són 3rs en la classificació amb 9 punts, els mateixos que els 2 primers classificats, FC Barcelona i Deportivo Liceo. Aquest xoc s'ha jugat aquest dimarts, 20 de setembre, a la nit, al Pavelló 2, davant unes 200 persones.

4 jornades seguides contra els 4 primers classificats de la temporada passada

De la 2a a la 5a jornada, el Solideo PHC Sant Cugat haurà jugat contra els 4 primers classificats del curs anterior de la màxima competició estatal: Reus Deportiu Virginias (subcampió de lliga i 4t en la lliga regular); CE Noia Freixenet (semifinalista en el play-off pel títol de lliga); Deportivo Liceo (campió de lliga i 2n en la lliga regular), i FC Barcelona (campió de la lliga regular i semifinalista en el play-off pel títol de lliga).

El CE Noia Freixenet, superior

Davant el CE Noia Freixenet, en partit corresponent a la 3a jornada de la Parlem OK Lliga, el Solideo PHC Sant Cugat només ha estat superior en els primers 6 minuts de partit, on ha generat perill a porteria contrària. Després, els de l'Alt Penedès, sempre amb un joc ràpid i directe, ja s'han fet amb el domini del partit i en els minuts 12 i 14 s'han posat per davant en el marcador, amb gols d'Aleix Esteller i Martí Gabarró. Abans de marxar al descans, el capità Esteller ha fet el 0 a 3, en el minut 22.

En el segon període, el CE Noia Freixenet, que en la campanya 2018-2019 es va imposar per 2 gols a 3, ha continuat dominant el partit. En el minut 6, Eloi Mitjans ha establert el 0 a 4. En el minut 10, els santcugatencs -que han jugat amb la segona equipació de color blanc- han forçat la 10a falta dels visitants -amb targeta blava per a Jordi Bargalló-, però ni Pau Gilabert ni Pol Galbas han pogut superar des del punt de la falta directa un sempre encertat Blai Roca. I jugant 2 minuts amb un jugador més, els santcugatencs no han pogut fer gol, com tampoc ho ha pogut fer el capità Pau Gilabert en el minut 13 de penal, on Blai Roca, novament, ha tornat a brillar. Ja en els últims compassos del partit, Martí Gabarró no ha pogut superar a Baptiste Bonneau en una falta directa, ni Martí Villares a Blai Roca des del punt de penal. Quan faltaven 57 segons per acabar l'enfrontament, Aleix Esteller ha fet el seu tercer gol i el 0 a 5 definitiu.

Després de 3 jornades de competició, el Solideo PHC Sant Cugat és 10è de 14 equips amb 1 punt.

Joan Carles Vadillo: "En cap moment ens hem trobat còmodes a la pista per plantar-los cara. Avui no hem competit"

Joan Carles Vadillo, entrenador del Solideo PHC Sant Cugat, ha explicat després del partit que "el CE Noia Freixenet ha estat superior. En cap moment ens hem trobat còmodes a la pista per plantar-los cara. S'ha vist de seguida que ens faltava una marxa que no teníem, potser pel desgast del partit de dissabte contra el Reus Deportiu. No ens hem acabat de recuperar bé i aquests equips com el CE Noia Freixenet dominen molt millor el fet de jugar partits tan seguits. Avui no hem competit. Amb el Reus Deportiu vam estar molt bé, vam competir. El que hem de mirar és competir sempre".

Pere Varias: "Ho dic amb tota sinceritat: ens hem tret una espina de sobre. És un partit que ja hem jugat"

Pere Varias, tècnic del CE Noia Freixenet, ha explicat que "el partit ha estat molt més complicat del que el resultat pugui aparentar. Ha estat un partit molt seriós. Teníem molt clar que veníem a una pista molt complicada per les dimensions i per la superfície. Nosaltres estem poc habituats a jugar en parquet. A la pretemporada vam tenir un avís important -el CE Noia Freixenet va perdre a la pista del Solideo PHC Sant Cugat- de què ens podia passar aquí. Ho dic amb tota sinceritat: ens hem tret una espina de sobre. És un partit que ja hem jugat. El Solideo PHC Sant Cugat serà un equip molt complicat, sobretot, a casa seva. Té jugadors de talent i un bon porter".

Pere Varias: "Un cop el PHC Sant Cugat s'adapti a la categoria serà un equip molt complicat"

Per a Varias, "un cop el PHC Sant Cugat s'adapti a la categoria serà un equip molt complicat. La rapidesa en l'adaptació a la categoria serà la que marcarà on acaben la lliga".

A la pista del Deportivo Liceo, vigent campió de lliga

El Solideo PHC Sant Cugat jugarà el seu pròxim partit de lliga a la pista del Deportivo Liceo, vigent campió de lliga i 2n en la lliga regular. Serà aquest divendres, 23 de setembre, a les 21.30 hores. Els gallecs són ara 2ns amb 9 punts, els mateixos que el líder, el FC Barcelona.

Joan Carles Vadillo: "A la pista del Liceo hem d'anar a disputar el partit i a veure si tenim alguna petita opció i intentar aprofitar-la"

Per a Vadillo, la del Deportivo Liceo "és una pista complicada, però igual que el Reus Deportiu era un rival complicadíssim i vam estar allà fins al final, a la pista del Liceo hem d'anar a disputar el partit i a veure si tenim alguna petita opció i intentar aprofitar-la".

El Solideo PHC Sant Cugat rebrà el FC Barcelona l'1 d'octubre

Una jornada després, els santcugatencs rebran, al Pavelló 2, al FC Barcelona, campió de la lliga regular i semifinalista en el play-off pel títol de lliga. El partit es jugarà el dissabte 1 d'octubre a les 20.30 hores.

TEXT i FOTO: Àlex López Puig.