Notícies

El primer equip del DSV Club Voleibol Sant Cugat incorpora la jove oposada Carlota Martínez, del CV Esplugues

19.05.2021

El primer equip del DSV Club Voleibol Sant Cugat incorpora la jove oposada Carlota Martínez, del CV Esplugues

CLUB VOLEIBOL SANT CUGAT

El primer equip del DSV Club Voleibol Sant Cugat ha fitxat l'oposada Carlota Martínez Calderón, de 21 anys i que mesura 1.76 cm, que en les últimes 3 temporades ha defensat el CV Esplugues en la Superlliga Femenina 2. Aquesta temporada 2020-2021, amb el conjunt d'Esplugues de Llobregat, Martinez ha estat a un pas d'ascendir a la Lliga Iberdrola, després de finalitzar en 3a posició en la fase d'ascens, que es va jugar del 16 al 18 d'abril a les instal·lacions del Voley Playa Madrid. Els dos primers classificats, CVB Barça i VP Madrid, són els que han pujat a la màxima categoria estatal.

 

Carlota Martínez: "És una oportunitat que no podia deixar escapar perquè vull seguir creixent com a jugadora"

La jugadora del Masnou ha explicat a SantCugatCreix com es va produir el fitxatge pel DSV CV Sant Cugat. "Em va trucar l'entrenador, el Rafa Ruiz, i em va dir que ja feia temps que em seguia, que si volia incorporar-me al seu equip. És una oportunitat que no podia deixar escapar perquè vull seguir creixent com a jugadora. Afronto aquesta nova etapa amb molta il·lusió i amb ganes que comenci ja la pròxima temporada. A més, m'agrada i comparteixo la filosofia de club que té el DSV CV Sant Cugat".

 

Carlota Martínez, en un partit amb el CV Esplugues. FOTO: Xavi Vegas.

 

Carlota Martínez: "Paula García, Sara Julián i Júlia Bonet m'han parlat molt bé del club"

Carlota Martínez també ha assenyalat que les exjugadores del DSV CV Sant Cugat, Paula García, Sara Julián i Júlia Bonet, ara a les files del CV Esplugues, li han parlat molt bé del club i de les jugadores. "Me n'han parlat molt bé, de la cohesió, del compromís... M'han dit que quan arribi al club, ja ho veuré jo mateixa". Martínez no coneix a les noves companyes, només d'haver-s'hi enfrontat.

 

Formada en les categories de base del Club Volei Premià de Dalt Maresme

A partir del seu últim any en la categoria infantil es va formar a les categories de base del Club Volei Premià de Dalt Maresme fins a fer el salt al CV Esplugues. Amb l'equip sénior del conjunt de Premià de Dalt, quan Martínez encara era juvenil, va ascendir de Primera Catalana a Primera Nacional. Carlota Martínez està fent l'últim curs de Criminologia. Rodríguez juga en la posició de col·locadora i aquest ha estat el seu tercer any de juvenil.

 

Laura Alcalde i Alba Cardona, baixes

La col·locadora Laura Alcalde i l'oposada Alba Cardona no seguiran al sénior A del DSV CV Sant Cugat. El club ja ha renovat al tècnic, Rafa Ruiz, i a la resta de jugadores. Són Cami Maldonado, Aina Berbel, Natalia Matamoros, Andrea Bové, Raquel Brun, Anna Newsome, Marta Garcia, Itziar López i Laura Soares.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTOS: Xavi Vegas.