Notícies

El primer equip masculí d'hoquei sobre herba del Junior FC, eliminat pel Club Egara en els quarts de final de la Copa del Rei, tot i avançar-se en el marcador

24.03.2023

JUNIOR FC

Per tercer any consecutiu, el primer equip masculí d'hoquei sobre herba del Junior FC no ha pogut superar els quarts de final de la Copa del Rei. El Club Egara, que ja el va eliminar en l'última edició (3-3 i 1-2 als shoot-out), l'ha derrotat per un ajustat 5 gols a 4.

Tot i així, els d'Oriol Torras s'han avançat amb un gol de Jordi Farrés, de penal-córner, en el minut 12. Però en el segon quart, el Club Egara ha capgirat el signe del partit i ha fet 3 gols, de Xavi Gispert (21'), Marc Recasens (33', de penal-córner) i Pere Amat (34'). Amb el 3 a 1 s'ha arribat al descans.

En el tercer quart, ambdós equips han fet un gol. Lluís Mercadé (42') pel Club Egara, i Sergi Enrique (49', de penal-córner), pel Junior FC. En l'últim quart, Alex Broto (62') ha fet l'últim gol dels de Terrassa, i Arnau de Bruijn (64', de penal-córner) i Guillem Muñoz (68', de penal-córner) han establert el 5 a 4 definitiu.

La Copa del Rei es juga del 24 al 26 de març a les instal·lacions del Club de Campo de Madrid.

TEXT: Àlex López Puig.