Notícies

El sènior B femení del Club Handbol Sant Cugat clou una brillant temporada aconseguint una de les 6 posicions per a la 1a Catalana

30.05.2022

El sènior B femení del Club Handbol Sant Cugat clou una brillant temporada aconseguint una de les 6 posicions per a la 1a Catalana

CLUB HANDBOL SANT CUGAT

En una excel·lent temporada, l'equip sènior B femení del Club Handbol Sant Cugat ha finalitzat el curs esportiu en la 3a posició de la fase d'ascens a 1a Catalana. Aquesta classificació els donaria l'ascens a la segona màxima categoria de l'handbol català, però el fet que el club ja té un equip, el sènior A, que milita en la 1a Catalana, no els permet pujar.

Perdre els 3 primers partits de la fase d'ascens per acabar guanyant 6 dels 7 últims partits

En aquesta fase d'ascens, que va començar el 12 de març i va acabar el 22 de maig amb 10 jornades disputades, el CH Sant Cugat B va iniciar-la amb 3 derrotes consecutives, però lluny d'abaixar els braços l'equip vermell-i-negre ha guanyat 6 dels 7 últims partits. L'únic equip que ha estat capaç de superar-lo en els 2 partits d'aquesta fase d'ascens ha estat l'Handbol Gavà B, campió, però amb resultats molt ajustats: 21-22 i 21-20. Cal destacar, també, que amb 210 gols en contra, ha estat l'equip que ha encaixat menys gols d'aquesta fase d'ascens (grup A).

Campió de la 1a fase, amb 11 victòries i 1 empat

El CH Sant Cugat va ser el campió de la 1a fase (grup A), amb 11 victòries i 1 empat, que va començar el 2 d'octubre i va finalitzar el 27 de febrer. I a molts bons números: sent el màxim golejador (322 gols) i el 2n conjunt en rebre menys gols (246 gols).

Marc González: "No se ni com d'escriure la temporada que han fet les noies"

L'entrenador del CH Sant Cugat B, Marc González, ha detallat que "no se ni com d'escriure la temporada que han fet les noies. Han treballat molt bé, amb molt d'esforç i compromís. El que hem aconseguit és fruit del treball: hem entrenat i competit molt bé". González destaca que "és un equip amb jugadores de 18 a 21 anys, amb molt de futur".

Les protagonistes d'aquest èxit esportiu

Les 14 protagonistes han estat les porteres Maria Solà i Laia Garcia, i les jugadores Txell Llopis, Martina Pablo, Àngela Álvarez, Mar Zhe Serrano, Aina Fortuny, Júlia Esteve, Paula de Gispert, Helena Ribó, Duna Martín, Lola González, Laia Guerrero i Alba Barceló.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Club Handbol Sant Cugat.