Notícies

Els equips sub-16 A i sub-18 A del Club de Rugby Sant Cugat, brillants campions de Catalunya

19.04.2023

CLUB DE RUGBY SANT CUGAT

Una vegada més, els equips sub-16 A i sub-18 A del Club de Rugby Sant Cugat s'han alçat amb el títol de campió de Catalunya de 1a Catalana.

L'equip sub-18 A del CR Sant Cugat s'ha imposat (31-13) en la final de la Primera Catalana a la UE Santboiana, aquest dissabte, 15 d'abril, al Camp Municipal de Rugbi La Foixarda, a Barcelona. Amb anterioritat, en semifinals, havia superat (59-5) el Gòtics RC, l'1 d'abril a la ZEM La Guinardera.

Ara, al Campionat d'Espanya, el 29 i 30 d'abril a Valladolid

El títol de campió de Catalunya li dóna la classificació, també, per lluitar, un any més, per una plaça al podi en el Campionat d'Espanya de Clubs, que es jugarà el cap de setmana del 29 i 30 d'abril a Valladolid, i del que n'és l'actual subcampió.

Fede Gómez: "A l'estatal hi arribem amb molt bones sensacions"

Fede Gómez, entrenador principal de l'equip sub-18 A del CR Sant Cugat, ha explicat que, en el decurs de la temporada, "l'equip ha anat de menys a més. Al Campionat d'Espanya hi arribem amb molt bones sensacions i amb un molt bon estat físic, que és el que volíem".

Els blau-i-negre van iniciar la temporada liderant el grup A de la Fase Prèvia, sent el millor dels 5 equips i guanyant els 4 partits de la competició que va començar l'1 d'octubre i va acabar el 13 de novembre. I també ha estat el campió de la fase regular de 1a Catalana, que va començar el 26 de novembre i va acabar el 18 de març després de 10 jornades, amb 6 equips. Els santcugatencs han aconseguit un balanç de 9 victòries i 1 derrota, classificats per davant de la UE Santboiana, 2n.

L'equip sub-16 A, també campió davant la UE Santboiana

L'equip sub-16 A del CR Sant Cugat també ha derrotat (40-10) la UE Santboiana en la final de la Primera Catalana, aquest dissabte, 15 d'abril, al Camp Municipal de Rugbi La Foixarda, a Barcelona, i ja en porta una desena de consecutius. Abans, en semifinals, havia guanyat (41-10) el Barça Rugbi, l'1 d'abril a la ZEM La Guinardera.

Al Campionat d'Espanya, a Valladolid el cap de setmana del 6 i 7 de maig

Aquesta primera posició en el Campionat de Catalunya fa que l'equip opti a competir, un any més, pel Campionat d'Espanya de Clubs, que es jugarà el cap de setmana del 6 i 7 de maig a Valladolid, i del que n'és l'actual subcampió.

L'equip sub-16 del Club de Rugby Sant Cugat, campió de Catalunya.

Dani López: "Ens hem enfrontat a una generació molt forta de la UE Santboiana"

"Tot i que el resultat no ho mostra, ha estat una final igualada. Ens hem enfrontat a una generació molt forta de la UE Santboiana", ha assenyalat Dani López, entrenador principal de l'equip sub-16 A del CR Sant Cugat.

Els blau-i-negre es van imposar en el grup A de la Fase Prèvia, guanyant els 5 partits de la competició que va començar l'1 d'octubre i va acabar el 12 de novembre sent el millor dels 6 equips. I també ha estat el campió de la fase regular de 1a Catalana, que va començar el 26 de novembre i va acabar el 19 de març després de 10 jornades, amb 5 equips. Els santcugatencs han aconseguit un balanç de 7 victòries i 1 derrota, classificats per davant de la UE Santboiana, 2n.

TEXT: Àlex López Puig.