Notícies

Els equips sub-16 i sub-18 del Club de Rugby Sant Cugat, campions del prestigiós Torneig Melé

15.12.2022

Els equips sub-16 i sub-18 del Club de Rugby Sant Cugat, campions del prestigiós Torneig Melé

CLUB DE RUGBY SANT CUGAT

Els equips sub-16 i sub-18 del Club de Rugby Sant Cugat s'han adjudicat la ja 24a edició del Torneig Melé, considerat el Campionat d'Espanya de Clubs oficiós, ja que hi participen les millors entitats de formació de l'Estat espanyol. Cal destacar que, de les 8 últimes edicions d'aquest campionat que s'organitza en 4 seus diferents -Valladolid, Madrid, València i Sant Boi de Llobregat-, el CR Sant Cugat ha aixecat 13 títols en 5 categories: sub-10, sub-12, sub-14, sub-16 i sub-18.

El sub-16 ha guanyat els 4 partits a València

El sub-16 del CR Sant Cugat s'ha coronat campió a València, després de superar en la final al CR Ciencias de Sevilla, per 22 punts a 7. Amb anterioritat, els santcugatencs també han guanyat al CR El Salvador (21-0), al Marbella RC (22-3) i al CAU Rugby València (7-0).

El sub-18 ha superat en la final el club amfitrió, la UE Santboiana

El sub-18 del CR Sant Cugat també ha estat el campió d'un torneig que s'ha jugat a l'estadi de la Unió Esportiva Santboiana, equip que els santcugatencs han derrotat en la final per 10 punts a 7. Abans de jugar la final, han empatat a 7 punts amb el CR El Salvador i han guanyat el CRC Pozuelo (15-0) i al CR Ciencias de Sevilla (17-0).

 

L'equip sub-18 del CR Sant Cugat, campió del 24è Torneig Melé.


També hi han participat el sub-10, el sub-12 i el sub-14

També cal destacar la 3a posició del conjunt sub-10, a Valladolid; la 4a del sub-12 (de 10 equips), també a Valladolid, i la 6a del sub-14 (de 9 equips), a Madrid. El Torneig Melé, en les seves diferents categories i seus, s'ha jugat del 6 al 8 de desembre.

Dani López: "Hem demostrat que estem entre els millors clubs d'Espanya"

Dani López, director esportiu del Club de Rugby Sant Cugat, s'ha mostrat satisfet pel joc i els resultats que ha aconseguit el club en les 5 categories que hi ha participat: "Hem jugat en un Campionat d'Espanya oficiós on competeixen els millors clubs de formació estatals i hem demostrat que estem entre els millors. I això demostra que estem fent bé la nostra feina".

Els 4 clubs fundadors del Torneig Melé són la UE Santboiana, el CAU Rugby València, el Liceo Francès i el CR El Salvador.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTOS: Club de Rugby Sant Cugat.