Notícies

Jordi Justícia, que torna al club, i l'exjugadora internacional Ángela del Pan, incorporacions de luxe al cos tècnic del sènior A femení del Club de Rugby Sant Cugat

25.06.2022

Jordi Justícia, que torna al club, i l'exjugadora internacional Ángela del Pan, incorporacions de luxe al cos tècnic del sènior A femení del Club de Rugby Sant Cugat

CLUB DE RUGBY SANT CUGAT

El Club de Rugby Sant Cugat ja ha anunciat les primeres incorporacions del sènior A femení de cara la pròxima temporada 2022-2023. Són dos fitxatges de luxe al cos tècnic. Es tracta de Jordi Justícia, que torna al club, que serà el responsable de les 3/4, i de l'exjugadora internacional Ángela del Pan, que s'encarregarà de les davanteres.

Jordi Justícia torna al CR Sant Cugat, on ja va dirigir el sènior A masculí i també els equips sub-14 i sub-18 de l'entitat. A banda d'entrenar en altres clubs, Justícia, tècnic amb molta experiència, també ha estat membre del cos tècnic de les seleccions catalanes sub-16 i sub-18.

Ángela del Pan, que acaba de penjar les botes, ha disputat 5 europeus i 2 mundials de rugbi a 15, mentre que en seven (rugbi a 7) ha disputat uns Jocs Olímpics -els de Río de Janeiro 2016-, 2 campionats del Món, 2 europeus, les Women Sevens World Series i els Grand Prix FIRA-AER.

Caso: "S'obre una etapa il·lusionant. Els tres parlem el mateix idioma"

Per a Albert Casorrán Caso, entrenador del sènior A femení del CR Sant Cugat i coordinador de l'àrea femenina de l'entitat, "s'obre una etapa il·lusionant. En els últims 4 anys hem aconseguit coses molt interessants, i ara cal renovar, amb noves idees i visions. El Jordi Justícia és un gran entrenador, que ens donarà un plus diferent, i l'Ángela del Pan és una exjugadora de referència. Ho ha jugat tot, Jocs Olímpics, Mundials, Europeus... Els tres parlem el mateix idioma".

Ferran Mayor entrenarà el sènior B femení

Per la seva banda, Ferran Mayor, fins ara segon entrenador del sènior A femení, passa a dirigir el sènior B femení.

Kat Keller, baixa a l'equip

D'altra banda, la jugadora Kat Keller no seguirà la pròxima campanya al primer equip femení, ja que marxa a viure a Holanda.

Recepció de l'Ajuntament al CR Sant Cugat

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha rebut aquest dimecres, 22 de juny, a la Sala de Plens de l'Ajuntament, el sènior A femení del Club de Rugby Sant Cugat. Durant la recepció, Ingla ha felicitat l'equip per haver completat la millor temporada de la seva història, on s'han adjudicat la Copa de la Reina de rugbi a 7 i ha assolit la permanència, en la seva primera temporada, en la Lliga Iberdrola, la màxima categoria del rugbi femení estatal. El club ha estat representat, entre d'altres, per Miguel Pelayo, president del Club de Rugby Sant Cugat, i Albert Casorrán , entrenador del primer equip femení.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Ajuntament de Sant Cugat.