Notícies

L'equip júnior de gimnàstica estètica de grup del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat obté el bitllet per a la 3a fase de la Copa del Món, a Finlàndia

28.03.2022

L'equip júnior de gimnàstica estètica de grup del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat obté el bitllet per a la 3a fase de la Copa del Món, a Finlàndia

CLUB GIMNÀSTICA RÍTMICA I ESTÉTICA SANT CUGAT

L'equip júnior de gimnàstica estètica de grup del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat s'ha classificat per participar en la 3a fase de la Copa del Món d'aquesta disciplina esportiva. Ho ha aconseguit després de finalitzar 3r de 9 equips en la 2a fase de la Copa d'Espanya 2022, que s'ha celebrat aquest cap de setmana del 26 i 27 de març a Cartagena, i que organitza l'Associació Espanyola de Gimnàstica Estètica de Grup (AEGEG). La 3a fase de la Copa del Món s'ha de celebrar a Tampere (Finlàndia), del 8 al 10 de juny, i el club santcugatenc encara ha de decidir si hi participa.

 

El club estudia si participa en la 2a fase de la Copa del Món, a Sofia (Bulgària)

En la 1a fase de la Copa d'Espanya, que es va fer a Sagunt (País Valencià), el 12 i 13 de febrer, l'equip júnior ja va assolir el bitllet per a les 2 primeres fases de la Copa del Món, a Estònia, on no va anar, i a Sofia (Bulgària), on podria competir del 6 al 8 de maig. La 3a fase de la Copa d'Espanya podria celebrar-se del 20 al 22 de maig -data provisional- en una seu encara per definir.

 

Equip júnior. FOTO: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.

 

L'equip júnior l'integren Laia Mora, Bruna García, Ivet Rosés, Lisa Merino, Irene Ribau, Marivic Bertran, Laia Teruel i Natalia de Peña.

 

L'equip infantil 12-14 anys, 5è en la 2a fase de la Copa d'Espanya

També cal destacar la 5a plaça de 10 conjunts de l'equip infantil 12-14 anys en aquesta 2a fase de la Copa d'Espanya. Les gimnastes de l'equip infantil 12-14 anys són: Lara García, Paula Mendoza, Aina Masachs, Mar Vilar, Natalia Nicolau, Dana Katarina Pichler, Lucia Sabini i Carla de los Mozos.

 

Equip infantil 12-14 anys. FOTO: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.

 

Tania Müller: "Entre la 1a Copa d'Espanya del febrer i la d'aquest cap de setmana s'ha vist una millora en el rendiment i actuació de les nostres gimnastes"

Tania Müller, coordinadora de gimnàstica estètica de grup del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, ha explicat a SantCugatCreix que la competició "ha anat molt bé. Entre la 1a Copa d'Espanya del febrer i la d'aquest cap de setmana s'ha vist una millora en el rendiment i actuació de les nostres gimnastes. Estic molt contenta".

 

L'entitat participarà en el Campionat d'Espanya, competició classificatòria pel Campionat del Món

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat participarà en el Campionat d'Espanya de gimnàstica estètica de grup, que tindrà lloc a Cartagena, el 25 i 26 de juny, competició classificatòria pel Campionat del Món, que es farà al novembre a Graz (Àustria).

 

L'entitat santcugatenca podria organitzar el 2023 alguna prova de l'Associació de Gimnàstica Estètica de Grup de Catalunya (AGEGCAT).

 

Gimnàstica estètica de grup al Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, des de fa 13 anys

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat és un dels clubs catalans de referència en gimnàstica estètica de grup, esport que treballa des del 2009, ara fa 13 anys. Els equips sénior, júnior i infantil de l'entitat són un dels clubs que participen regularment en competicions estatals i internacionals.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTOS: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.