Notícies

L'equip sub-16 del Club de Rugby Sant Cugat, a punt per jugar les semifinals del Campionat de Catalunya al camp de l'RC Sitges

06.05.2021

CLUB DE RUGBY SANT CUGAT

L'equip sub-16 del Club de Rugby Sant Cugat afronta aquest dissabte, 8 de maig, a les 15.30 hores, al Camp Municipal de Santa Bàrbara de Sitges, una de les dues semifinals del Campionat de Catalunya de Clubs Sub-16. El conjunt santcugatenc juga contra l'RC Sitges, campió del grup A de la fase regular, amb 20 punts i que ha guanyat els 4 partits que ha disputat, contra el CE INEFC Lleida (12-34), el CR Carboners de Terrassa (126-5), el CR Sant Cugat B (0-74) i el Club Esportiu Universitari de Barcelona (74-5). El CR Sant Cugat B ha acabat 3r de 5 equips amb 10 punts, amb un balanç de 2 victòries i 2 derrotes.

El CR Sant Cugat s'ha imposat en el grup D, on ha guanyat els 4 partits que ha jugat

El CR Sant Cugat arriba a les semifinals com a 1r classificat del grup D, on també ha guanyat els 4 partits i ha sumat 20 punts. Els de Dani López han derrotat el Catalunya Central (0-133), el Gòtics RC (41-12), el CR Tarragona (0-51) i l'RC L'Hospitalet (84-0).

El Club de Rugby Sant Cugat va guanyar l'RC L'Hospitalet en la fase regular. FOTO: Mariela Tozzi

Dani López: "Arribem en un bon moment i volem guanyar"

L'entrenador de l'equip sub-16 del CR Sant Cugat, Dani López, ha assegurat que "espero fer un bon partit. Arribem en un bon moment i volem guanyar. Aquesta temporada 2020-2021 no ens hem enfrontat amb l'RC Sitges, però els vam veure jugar el dia que van jugar a la ZEM La Guinardera contra el CR Sant Cugat B. És un equip fort i serà un partit difícil".

Des que Dani López va fer-se càrrec dels equips sub-16 del Club de Rugby Sant Cugat ara fa 8 temporades (també del sub-16 A), el conjunt sub-16 A ha guanyat els 8 campionats de Catalunya que ha disputat, excepte el de la temporada passada, la 2019-2020, que no es va jugar per la Covid-19.

FC Barcelona-UE Santboiana, l'altra semifinal, a La Teixonera de Barcelona

L'altra semifinal la jugaran també dissabte, però a les 13 hores, el FC Barcelona i la UE Santboiana, al camp municipal de rugbi La Teixonera, a Barcelona. El FC Barcelona s'ha imposat en el grup B, amb 20 punts i 4 victòries, i la UE Santboiana ha guanyat el grup C, amb 25 punts i 5 victòries, en l'únic grup de 6 equips. Els grups A, B i D hi han competit 5 equips. Els campions de les semifinals jugaran la final del Campionat de Catalunya el 15 o 16 de maig. El campió s'assegurarà la classificació pel Campionat d'Espanya, mentre que el subcampió haurà d'esperar la renúncia d'algun equip d'alguna comunitat autònoma per poder participar-hi. L'estatal es jugarà el cap de setmana del 22 i 23 de maig a l'estadi de la UE Santboiana.

El CR Sant Cugat, la UE Santboiana i el FC Barcelona, amb 2 equips participants

La fase regular del Campionat de Catalunya de Clubs Sub-16 s'ha jugat del 13 de març al 24 d'abril, amb 21 equips participants. Cal destacar que el CR Sant Cugat, la UE Santboiana i el FC Barcelona han estat els únics clubs catalans que hi han participat amb 2 equips.

El sub-18 A del CR Sant Cugat ja ha conquerit un nou Campionat de Catalunya, ara davant el FC Barcelona

Cal recordar que l'equip sub-18 A del Club de Rugby Sant Cugat es va adjudicar el dissabte 1 de maig, a l'Estadi Municipal Pilar Pons de Cornellà de Llobregat, una nova edició del Campionat de Catalunya Sub-18 de Clubs. En aquesta ocasió, va superar (3-29), en la final, el FC Barcelona. Així, el CR Sant Cugat se'n va endur un nou Campionat de Catalunya de Clubs en categories de base.

TEXT: Àlex López Puig.