Notícies

Lideratge històric en la categoria de bronze estatal del Club Handbol Sant Cugat en els seus 47 anys de vida

29.11.2020

CLUB HANDBOL SANT CUGAT

La sisena victòria consecutiva del primer equip masculí del Club Handbol Sant Cugat li ha donat un lideratge històric en la Primera Divisió Estatal, en els seus 47 anys d'història. El triomf dels vermell-i-negres davant el CH Palautordera (27-24) aquest dissabte, 28 de novembre, a la nit, al Pavelló 3, combinat amb el partit ajornat de l'Handbol Sant Quirze del Vallès, 2n classificat amb 13 punts i 2 partits ajornats, contra l'OAR Gràcia Sabadell, fa que els santcugatencs es converteixin en els nous líders del grup B.

D'altra banda, una victòria de l'H. Esplugues aquest diumenge, 29 de novembre (18.05 hores), contra el KH-7 BM Granollers C, 7è amb 9 punts, empataria a punts amb el CH Sant Cugat, però la diferència de gols a favor i en contra d'ambdós equips serà favorable als d'Andrei Xepkin i Maikel Núñez.

Mal partit dels locals, tot i derrotar el penúltim

En un mal partit dels locals, el CH Sant Cugat ha superat el CH Palautordera, 15è i penúltim amb només 2 punts (2 empats i 4 derrotes) i 3 partits ajornats, en la 9a jornada de lliga de la categoria de bronze de l'handbol estatal. Els vermell-i-negres, que han guanyat 7 dels 9 partits del campionat -també han fet 1 empat i 1 derrota-, han fet una primera part per oblidar, que ha acabat amb un 14 a 16. Tal com han anat els primers 30 minuts de partit, el resultat al descans ha estat el millor del primer període.

Els visitants només han fet 2 gols en els primers 12 minuts de la segona part

Ja en el segon temps, els locals han anat de menys a més i han aprofitat el fet que els visitants només han anotat 2 gols en els primers 12 minuts de la represa per apoderar-se del control de l'enfrontament. A partir del minut 5 de la segona part, els vermell-i-negres ja s'han col·locat per davant en el marcador, fins al 27-24 final.

Andrei Xepkin: "Sempre hi ha un dia així. No passa res"

L'entrenador del CH Sant Cugat, Andrei Xepkin, ha explicat després del partit que "sempre hi ha un dia així, que el porter contrari ho para tot, com en la primera part, el Willy no acostuma a fallar tant, el Marc Jordan tampoc ha estat molt encertat i la nostra porteria tampoc ha tret rendiment. No passa res. Això ens serveix per créixer, que hem d'estar al 100% en tots els partits. No és que avui hàgim estat fluixos mentalment és que quan no surten les coses et poses nerviós i el contrari també juga".

Maikel Núñez: "És una lliga molt igualada i qualsevol equip et pot guanyar"

Maikel Núñez, segon entrenador del CH Sant Cugat, ha dit que "durant molts minuts de la primera part no hem estat molt fins. És un partit per demostrar que aquesta és una lliga molt igualada i que qualsevol equip et pot guanyar".

Els màxims golejadors del CH Sant Cugat han estat Marc Jordan i Uri Cortés, amb 5 gols, mentre que els dels de Santa Maria de Palautordera, que encara no han guanyat cap partit, han estat José Manuel Paniagua i Aleix Solà, amb 6 dianes.

Els santcugatencs, que fa 7 jornades que no perden en el campionat, són, amb 278 gols a favor, el conjunt que fa més de la competició.