Notícies

Nova victòria del Club de Rugby Sant Cugat, que supera el XV Hortaleza RC i segueix líder de la Divisió d'Honor B Femenina

21.02.2021

CLUB DE RUGBY SANT CUGAT

5 partits, 5 victòries. Aquest és el balanç, fins ara, del primer equip femení del Club de Rugby Sant Cugat en la Divisió d'Honor B, la categoria de plata del rugbi femení estatal. Aquest diumenge, 21 de febrer, al matí, les d'Albert Casorrán Caso han derrotat (42-8) al XV Hortaleza RC -amb bonus ofensiu-, i continuen liderant la classificació, ara amb 24 punts, amb 6 punts més que el 2n, el Getxo Giroa-Veolia (18 punts), i 8 punts més que el 3r, el Barcelona Universitari Club (16 punts). També té 16 punts el Crealia El Salvador, amb 1 partit ajornat.

Els 5 partits que el CR Sant Cugat ha guanyat en la competició han estat contra el GEiEG (44-5), el Getxo Giroa-Veolia (5-21), l'AD Ingenieros Industriales Las Rozas (0-71), l'RC Pontevedra (91-0) i el XV Hortaleza RC (42-8). Així, les blau-i-negres continuen entre els 4 primers equips que, un cop acabi la lliga regular, disputaran el play-off pel títol i d'ascens a la Lliga Iberdrola.

Molt bon partit en totes les línies

El CR Sant Cugat, que la temporada passada, la 2019-2020, va perdre al camp del XV Hortaleza RC, per 58 punts a 12, avui s'ha imposat al conjunt de Madrid, que és 5è de 8 equips amb un balanç de 3 victòries i 2 derrotes. El pitjor del partit ha passat en el minut 7, quan la jugadora local Andrea Moreno s'ha lesionat amb una possible luxació a la ròtula del genoll esquerre. Moreno ha estat placada a pocs metres de poder fer la marca i, en caure, s'ha lesionat. Després d'uns minuts, el partit s'ha reprès i en la primera jugada les santcugatenques han fet el primer assaig de l'encontre, que han dedicat a Andrea Moreno. En el minut 16, el CR Sant Cugat ha fet el seu segon assaig i, 4 minuts més tard, el XV Hortaleza RC ha fet els seus únics 3 punts, amb un cop de càstig. La superioritat de les locals ha anat a més i, al descans, ja guanyava per 18 punts a 3. En la segona meitat, el domini ha continuat sent local, fins a arribar al 42-8 final. Les santcugatenques han jugat gairebé tot el partit a camp contrari, amb una excel·lent defensa.

En els 2 últims partits de la lliga regular de la Divisió d'Honor B Femenina, el CR Sant Cugat rebrà el BUC (3r amb 16 punts), el dissabte 27 de febrer, i visitarà el Crealia El Salvador (4t amb 16 punts), el 13 o 14 de març.

Debut històric del sénior B femení

Per primera vegada en els 34 anys d'història del Club de Rugby Sant Cugat ha jugat un partit, amistós, el nou sénior B femení de l'entitat. Ha estat aquest dissabte, 20 de febrer, a la tarda, al camp del Castelldefels Rugby Unión Club. Tot i la derrota (13-0), les blau-i-negres han ofert una molt bona imatge.

Caso: "Ha estat el partit més complet de la temporada"

Per a l'entrenador del CR Sant Cugat, Albert Casorrán Caso, aquest "ha estat el partit més complet de la temporada. Hem fet un partit brutal en defensa, no hem donat cap mena d'opció, hem estat molt completes en totes les línies, i molt ordenades. La pitjor notícia ha estat la lesió de l'Andrea Moreno. Ja en portem 3 de llarga durada, la de l'Andrea i les dues lesionades de la primera jornada de lliga". Caso també ha apuntat que, fins ara, "el balanç en la lliga és boníssim perquè cada vegada anem a millor".

TEXT i FOTO: Àlex López Puig.