Notícies

Presentats els 18 equips del Club de Rugby Sant Cugat en el Dia del Club

22.10.2022

Presentats els 18 equips del Club de Rugby Sant Cugat en el Dia del Club

CLUB DE RUGBY SANT CUGAT

En el Dia del Club, el Club de Rugby Sant Cugat ha presentat els seus 18 equips, entrenadors i delegats per aquesta nova temporada 2022-2023, aquest dissabte, 22 d'octubre, al matí, a la ZEM La Guinardera. Aquests 18 equips són 1 sènior masculí (Divisió d'Honor B), 2 sèniors femenins (Lliga Iberdrola i Lliga Catalana), un sub-23, Matusalem XV, rugbi touch, 2 sub-18, 2 sub-16, 2 sub-14, 2 sub-12, 2 sub-10, 1 sub-8 i 1 sub-6. Dani López és el director esportiu del club.

El Club de Rugby Sant Cugat l'integren 400 jugadors i jugadores.

 

Miguel Pelayo: "Hem patit les conseqüències de la ineptitud de la gent que es dedica a fer això. 3 mesos d'obres i 400 persones afectades, i ningú s'ha preocupat"

En els parlaments, Miguel Pelayo, president del Club de Rugby Sant Cugat, ha lamentat que les obres que s'estan fent a la pista d'atletisme de la ZEM La Guinardera encara no hagin acabat i ha estat crític amb l'Ajuntament. "Als jugadors i jugadores i als pares us he de donar les gràcies per la paciència que esteu tenint. Hem patit les conseqüències de la ineptitud de la gent que es dedica a fer això. 3 mesos d'obres i 400 persones afectades, i ningú s'ha preocupat. Però ho hem tirat endavant entre nosaltres. L'aplaudiment és per a vosaltres, jugadors Ii pares. Aquesta situació que hem viscut ens farà més forts", ha assegurat Pelayo.

Posteriorment, Pelayo ha explicat que "els 3 mesos que portem d'obres està sent terrible. Els clubs d'arreu de Catalunya, sobretot Sitges i Cornellà, ens han ajudat molt, i també les escoles de Sant Cugat Viaró i La Farga i la gent de TeamPartners". També ha assenyalat que "sembla que dilluns que ve ja podrem entrar al camp, però ja sabem que no tindrem llum perquè han robat diverses vegades els transformadors. Encara ens haurem d'esperar per poder utilitzar el camp a partir de les 18 hores que és quan nosaltres entrenem".

Miquel Pelayo en els parlaments, amb la junta directiva del club.

 

Miguel Pelayo: "Ens ha costat entendre el què ha passat. Les explicacions que ens han donat ens costen molt d'entendre, la veritat"

Finalment, el president del CR Sant Cugat dit que "ens ha costat entendre el què ha passat. Les explicacions que ens han donat ens costen molt d'entendre, la veritat".

També s'ha presentat la campanya El Meu Company, que consisteix en el fet que tots els jugadors del club tinguin un company gran o petit que li acompanyi durant les categories del club, des del sub-6 fins a sènior.

S'ha presentat la junta directiva de l'entitat:


-Miguel Pelayo: president.

-Emilio Gutiérrez: vicepresident econòmic i tresorer. Expresident del club.

-Francesc Godàs: vocal de relacions institucionals.

-Paula Ferrer: secretària i jugadora del sènior femení.

-Axel Serrano: vocal de l'àrea esportiva. Exjugador del club.

-Xavi Gómez: vocal dels veterans del XV Matusalem.

-Mario del Val: vocal del sènior femení.

-Xavier Simó: vocal del sènior masculí.

-Lali Alcaraz: vocal de competició.

-Fran Figueras: vocal de l'àrea de l'Escola.

-Judit Escudé: vocal de l'àrea social i serveis.

Els patrocinadors

Els patrocinadors del CR Sant Cugat també han estat els protagonistes. "Sense ells no faríem totes les coses que podem fer", ha argumentat Miguel Pelayo en els parlaments, que els ha citat un per un. Són Arjo, BDO, Alertis Brok, Be Fit, Quiropractic Remedy, Lexus Sabadell, Color Center, Divari, la família Grima Sumarroca, SantCugatCreix i Combaix.

L'acte ha comptat amb la presència dels regidors de Junts per Sant Cugat a l'Ajuntament de la ciutat Josep Maria Vallès, Albert Salarich i Eloi Rovira; el regidor de Ciutadans Aldo Ciprián, i Mauri Benito i Miquel Martínez, president i membre de l'àrea de Coneixement de SantCugatCreix.

El Dia del Club ha finalitzat amb un dinar a la ZEM La Guinardera.

 Junta directiva i autoritats.