Notícies

SESSIÓ FORMATIVA. 3er DIA DEL CAPITÀ

07.05.2019

SESSIÓ FORMATIVA. 3er DIA DEL CAPITÀ

ETHICS4SPORTS

Ahir dia 6 de maig del 2019 vam celebrar al nou pavelló de la Guinardera la 3ra edició del Dia del Capità, possiblement el més multitudinari de totes les edicions i amb un gran nombre d'esportistes, mares i pares potser vam superar els 500 assistents.
Primer vam presentar a les mares i pares assistents el contingut del Programa Municipal E4S en una breu presentació en pantalla.

La resta va ser una sessió participativa dirigida per Albert Casorran, el nostre psicòleg esportiu, els esportistes barrejats entre clubs i coordinats per entrenadors han treballat situacions de comportaments reals en el dia a dia esportiu per a millorar la transmissió i entendre la importància dels valors en l'esport.

La novetat enguany ha estat l'especial atenció a reproduir una sessió de “l’Estira els Valors”. L’Estira és un guió per establir amb esportistes sessions d’anàlisi de comportaments en els temps d’estirament o de tornada a la calma després de l’activitat esportiva, aquesta eina s’ha desenvolupat pel consorci Europeu de l'E4S.

Les entitats assistents a la trobada han estat:

Rugby Sant Cugat, DSV Volei Sant Cugat, Patí Hoquei SC, Junior FC, Mirasol Baco FC, Gimnastica Ritmica SC, UESC, Handbol SC, C Muntanyenc SC, FS Sant Cugat, C. Artistica SC, Escola Balls Saló SC.