Observatori E4S Curs 2016-17

OBSERVATORI E4S SANT CUGAT
PILOT DEL CURS 2016-17

  

 

En aquest observatori s'intenta analitzar el funcionament, la difusió i participació dels clubs adherits al projecte de la Carta Ètica adscrit al E4S europeu

 

 

ESTRUCTURA DEL FUNCIONAMENT DEL SISTEMA

  

 

L’any 2016 l’Ajuntament de Sant Cugat assumeix el lideratge d’un projecte Europeu “Ethics for Esports”, un projecte d’innovació basat en la monitorització d’uns indicadors sobre comportaments ètics o de valors des d’una eina online.

En base a uns comportaments preestablerts en forma de decàleg, permet convertir-los en indicadors i monitoritzar-los. Aquests indicadors ofereixen una foto del seguiment i treball en valors d’equips, clubs i ciutats. La interpretació de les dades permeten engegar polítiques de millora dels col·lectius o de consolidació d’aspectes positius detectats.

 

DADES GENERALS DE PARTICIPACIÓ I REGISTRE DELS CLUBS

  

 

Sant Cugat es una ciutat molt sensibilitzada durant el temps s’han implementat diferents iniciatives en diferents col·lectius : En Volem 5, Play Verd, Enganxa’t als Valors, +KEsport, SportsEthicalSeal (SES).
El sistema de mesura, seguiment i aplicació desenvolupat per SantCugatCreix dins de l'E4S juntament amb tots aquests sistemes haurien d'ajudar a construir una foto de la nostra ciutat en la que fer esport constituiexi un valor afegit a la formació de les persones.

 

 

 

 

 

REGISTRES DELS ENTRENADORS

  

 

Aquestes gràfiques representen la distribució dels registres que han fet els entrenadors dels comportaments de cada decàleg de la Carta Ètica de SantCugatCreix

 

SER ESPORTISTA 10 A SANT CUGAT

  

 

Aquest son els comportaments de l'ESPORTISTA 10

 

OBSERVATORI E4S PARES D'ESPORTISTES DE SANT CUGAT

  

 

PARTICIPA EN EL FORMULARI DE PARES

 

 

 

 

OBSERVATORI ENTRENADORS DEL E4S A SANT CUGAT