Notícies

11 partits polítics ja han confirmat la seva presència a l'únic debat electoral en l'àmbit esportiu santcugatenc, que organitzarà SantCugatCreix

03.05.2023

11 partits polítics ja han confirmat la seva presència a l'únic debat electoral en l'àmbit esportiu santcugatenc, que organitzarà SantCugatCreix

SANT CUGAT, CIUTAT

11 són els partits polítics que ja han confirmat la seva participació en l'únic debat electoral en l'àmbit esportiu santcugatenc, que organitzarà SantCugatCreix el dilluns, 8 de maig, a les 20 hores, a El Sant Cugat Hotel, en motiu de les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. Aquestes formacions són Junts per Sant Cugat, PDeCAT, ERC, PSC, Ciutadans, CUP, Partit Popular, En Comú Podem, Front Nacional de Catalunya, Valents i Independents.

En el debat temàtic 'L'esport en primer pla' també ja s'han inscrit una quinzena de clubs esportius i entitats de la ciutat. L'acte el presentarà i moderarà el cap de Comunicació de SantCugatCreix, Àlex López Puig, amb una duració estimada d'una hora i mitja.

Conèixer el programa esportiu de les formacions polítiques

L'objectiu no és altra que els partits polítics puguin exposar el seu programa en matèria esportiva i comparar les diferents visions i programes de cada partit centrant-se en l'esport i l'activitat física de la nostra ciutat. I, també, lògicament, que el sector esportiu rebi de primera mà les diferents visions dels programes electorals en matèria d'esports i activitat física per als pròxims 4 anys.

Què t'agradaria preguntar als partits polítics?

A través d'un formulari que s'ha enviat als clubs i entitats, aquells que ho desitgin podran proposar preguntes del seu interès per fer arribar als partits durant el debat. L'organització del debat escollirà les més significatives, amb la voluntat d'abastar el màxim espectre de temàtiques de l'esport de la nostra ciutat.

Cal inscriure-s'hi

Els clubs, les organitzacions i les persones que vulguin assistir a l'acte s'han d'inscriure. L'objectiu és reunir el màxim d'agents esportius de Sant Cugat.

Estructura de la sessió

El moderador formularà 4 o 5 preguntes, les mateixes a cada partit. Es donarà el mateix temps a tots per respondre. El temps de resposta en cada una de les rondes s'obtindrà a repartir el temps total disponible de la sessió entre el nombre de partits polítics participants. Les respostes hauran de ser ràpides i concretes. Al final de l'acte, cada partit que ho sol·liciti tindrà 1 minut de rèplica.

 

TEXT: Àlex López Puig.

IMATGE: SantCugatCreix.