Notícies

2022-2023: una temporada històrica pel Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat

11.01.2023

2022-2023: una temporada històrica pel Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat

ARTICLES D'OPINIÓ

El Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat enceta una temporada històrica en els més de 50 anys de la seva fundació.

Aquesta és una temporada rècord en el nombre d'equips i jugadors del club, una temporada històrica per tenir els dos primers equips a la màxima categoria estatal, l'OK Lliga Iberdrola i la Parlem OK Lliga, per primera vegada al club en una mateixa temporada. També pels ascensos dels segons equips, a Nacional Catalana Masculina i a Primera Catalana Femenina, que ens permetrà gaudir del millor hoquei a casa nostra, al Pavelló 2.

Tot sense oblidar els nostres orígens, i la nostra raó fonamental, la base! La base són els nostres fonaments, el nostre pilar de sustentació, la raó de ser del club. No hem d'oblidar mai que som un club de formació, tant d'esportistes com de persones, inculcant els valors, el respecte i la tolerància per davant de tot.

La dedicació i esforç de la família del Patí Hoquei Club Sant Cugat ens ha permès créixer, i poder tenir equips en totes i cadascuna de les categories de la base, tant en competicions femenines com masculines.

Sense aquesta base, el club perdria tota l'essència i identitat. S'ha de cuidar, mimar, i el més important, escoltar, per créixer com a família i fer pinya!

Volem sentir-nos orgullosos del nostre club i que la ciutat de Sant Cugat també se senti orgullosa de nosaltres. Volem ser un identificador i un referent de la nostra ciutat.

Per això, ser uns dels membres fundadors i formar part de SantCugatCreix ens enorgulleix i ens sentim part activa dels projectes i activitats que es desenvolupen.

Encara hi ha camí per millorar. Amb l'esforç i la col·laboració de tots, hi arribarem!

Som una família, fem més club!

 

Raimon Casas Tapias, president del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat.