Notícies

2ª JORNADA ESPORT-EMPRESA PER MOSTRAR DIFERENTS SISTEMES DE GESTIÓ DE BONA GOVERNANÇA

08.11.2016

2ª JORNADA ESPORT-EMPRESA PER MOSTRAR DIFERENTS SISTEMES DE GESTIÓ DE BONA GOVERNANÇA

CLUB DE EMPRESES

Avui 8 de novembre hem celebrat la segona Jornada a EsadeCreapolis on hem vist 5 sistemes per a la gestió de codis d’ètica aplicats a diferents sectors. L'administració pública, grans col·lectius, industria multinacional, entitat bancària i el món de l'esport.

Aquesta jornada ha servit per mostrar com empreses com Ferrer Multinacional Farmacéutica, Caixabanc , administracions com l’Ajuntament de Sant Cugat i Mossos d’Esquadra ens expliquin el seu codi ètic de regulació intern i contrastar-lo amb el que des de SantCugatCreix estem treballant en un projecte de Ciutat que agrupa 17 clubs, uns 9000 esportistes i famílies, uns 600 entrenadors.
Gràcies Eloi Rovira Campos i Joana Barbany Freixa de l'Ajuntament de Sant Cugat, Laura Piqué de Ferrer, Merche Farré de Caixabanc i a la Comissària Cristina Manresa de Mossos d'Esquadra per l’excel·lent nivell de les ponències presentades. També agraïm a Joan Franquesa president de Sant Cugat Empresarial i a la Antoni Reig Director del Consell Català de l'Esport de Secretaria Gral. de l'Esport de la Generalitat en acompanyar-nos en l'acte d'avui.

La jornada amb una seixantena d'assistents s’emmarca dins de les accions que duem a terme en el marc del projecte europeu Ethics4Sports on identifiquem bones pràctiques en matèria de codis ètics i sistemes de monitorització realitzats per entitats referents.

Fotos: Xavier Sedó