Notícies

700 jugadors i jugadores, 10 clubs i 57 equips, protagonistes del 8è Torneig Jon Reca, del Club de Rugby Sant Cugat

02.03.2023

700 jugadors i jugadores, 10 clubs i 57 equips, protagonistes del 8è Torneig Jon Reca, del Club de Rugby Sant Cugat

CLUB DE RUGBY SANT CUGAT

Amb uns 700 jugadors i jugadores, 10 clubs i 57 equips, el Club de Rugby Sant Cugat ha organitzat, de nou amb molt d'èxit, la 8a edició del Torneig Jon Reca, peça clau en la història del club blau-i-negre i en la seva evolució. Es tracta d'un torneig de rugbi formatiu per a joves d'entre 4 i 12 anys, que s'ha celebrat a la ZEM La Guinardera, aquest dissabte, 25 de febrer.

En aquesta 8a edició hi han participat 10 clubs catalans, de l'Estat espanyol i també de França. Han estat la Unió Esportiva Santboiana, el Club de Rugby Sitges, el Cabrera Rugby, el CP Les Abelles, el València RC i el CAU València (tots 3 de València) el CR El Salvador de Valladolid, el Thuir XV (França), l'Stade Toulousain (França), i també el CR Sant Cugat, amfitrió del torneig.

Pel que fa a l'àmbit de competició, es van disputar 7 competicions diferents entre sub-6 i sub-12 (en totes les categories excepte sub-6 va haver-hi una competició de rendiment i una de promoció). Els dominadors del 8è Torneig Jon Reca van ser el CR Sant Cugat (amb triomfs en sub-6 i sub-8 promoció) i la UE Santboiana (amb victòries en sub-10 rendiment i sub-12 rendiment). Els altres vencedors van ser el CAU Valencia (sub-8 rendiment), el Cabrera Rugby (sub-10 promoció) i l'Stade Toulousain (sub-12 promoció).

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Club de Rugby Sant Cugat.