Notícies

Acord de col·laboració entre SantCugatCreix i Invisible Training

15.05.2024

Acord de col·laboració entre SantCugatCreix i Invisible Training

DESTACATS

SantCugatCreix i Invisible Training, centre especialitzat en la salut de l'esportista, fisioteràpia i readaptació, medicina, preparació física, nutrició, podologia i osteopatia, han segellat un acord de col·laboració amb l'objectiu de continuar oferint coneixement, amb diverses sessions formatives per part d'Invisible Training durant el curs esportiu, a les 7 entitats esportives que formen part de SantCugatCreix. Aquesta col·laboració l'han signat Miquel Martínez, president de SantCugatCreix, i Xavi Linde, soci fundador i director d'Invisible Training.

Miquel Martínez: "SantCugatCreix continua apostant per incorporar coneixement de persones i empreses vinculades en temes importants en el món de l'esport"

El president de SantCugatCreix, Miquel Martínez, ha assenyalat que "Invisible Training és una empresa molt vinculada a les entitats que formen part de SantCugatCreix i, d'aquesta manera, des de SantCugatCreix continuem apostant per incorporar coneixement de persones i empreses vinculades en temes importants en el món de l'esport. Coneixement, ja no només en l'àmbit acadèmic com són els nostres projectes europeus -SportBoard i Sonar Injuries- sinó també a escala professional de persones i empreses que, a més, estan arrelades a la ciutat".

Xavi Linde: "Ho farem amb les millors eines, professionalitzant-ho, aportant metodologia i experiència en el món de l'alt rendiment en els nostres esportistes i entitats"

Per la seva banda, Xavi Linde, soci fundador i director d'Invisible Training, ha explicat que "estem molt il·lusionats amb aquest acord de col·laboració amb el que hem arribat amb l'entitat de SantCugatCreix. Les dues entitats compartim la mateixa passió per la nostra feina i pel món de l'esport de Sant Cugat. Compartim els valors de l'esforç i el treball ben fet, i tenim una gran motivació en comú que és el d'ajudar a fer créixer el món de l'esport a Sant Cugat. I ho fem amb les millors eines, professionalitzant-ho, aportant metodologia i experiència en el món de l'alt rendiment en els nostres esportistes i entitats, que són molts i treballen molt bé. Estem convençuts que farem un gran equip".

La primera formació, el 13 de juny, amb 'La importància de la preparació física en l'esport d'elit i de base. El cost de no fer res'

La primera sessió formativa a càrrec d'Invisible Training tindrà lloc el 13 de juny, a les 18.30 hores, a la Casa de Cultura, amb el títol 'La importància de la preparació física en l'esport d'elit i de base. El cost de no fer res'. La xerrada, que anirà a càrrec de Xavi Linde, l'han organitzat Xavi Linde i Jordi Padró, coordinador del programa europeu Sonar Injuries per SantCugatCreix i preparador físic del DSV Club Voleibol Sant Cugat. Xavi Linde exposarà la importància de la implementació de staffs multidisciplinaris que donin cobertura a tots aquests camps en clubs professionals i de base.

Algunes de les preguntes que es posaran sobre la taula són les següents:

-Com repercuteix una lesió en un club professional o semiprofessional? Només ens fixem en la repercussió en l'àmbit esportiu, però, i tota la resta? Quin cost té tenir un jugador/a lesionat?

-Pot ser un estalvi econòmic indirecte invertir en professionals en preparació física, nutrició o fisioteràpia?

-Quin cost pot tenir en el desenvolupament dels esportistes de base no acompanyar la seva pràctica esportiva amb preparació física o "entrenament invisible"?

-Com podem introduir-ho en els nostres clubs?

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: SantCugatCreix / Àlex López Puig.