Notícies

Albert Salarich: 10è aniversari de SantCugatCreix

27.06.2024

Albert Salarich: 10è aniversari de SantCugatCreix

ARTICLES D'OPINIÓ

Als aniversaris de qualsevol projecte et fan agafar perspectiva. Hom pensaria que no cal celebrar ni deu, ni quinze... que són pocs, i que ho podem fer més endavant, amb més distància, que és quan les coses es poden reflexionar millor. Però, inevitablement, quan des dels dos dígits gires la mirada enrere, t'ajuda a visualitzar on eres i on ets el dia d'avui. Si més no, per refermar que l'orientació és bona, o per ajustar-la si cal.

La feina de tots aquests anys ha dut a SantCugatCreix ben amunt, i en aquests anys hem viscut punts d'inflexió on hem pogut percebre amb orgull que el Creix agafava més dimensió. El Creix és Sant Cugat, el seu model esportiu, i així el van definir en la fundació i signatura les entitats associades amb un "primer la base" que no s'hauria d'oblidar en totes aquelles decisions que es prenen cada dia.

Però, és també una eina de ciutat, un vehicle, que acosta a tothom l'aposta ferma per desenvolupar projectes de coneixement en l'esport i que ens ha dut molt amunt, fins i tot a jugar en la lliga europea. SantCugatCreix és, avui, una entitat solvent, seriosa, reconeguda, valorada en molts indrets de molts països diferents. Així ens ho fan saber els molts socis amb els quals en aquests anys ens hem creuat i hi hem col·laborat.

Però les entitats sòcies no han d'oblidar mai que són elles les que donen aquesta força al Creix. Sense l'activitat diària de formar esportistes de Sant Cugat i acompanyar-los fins a edat adulta aportant una educació vital, una formació en hàbits saludables de per vida, i una activitat esportiva en la qual han gaudit i assolit amb esforç el màxim que han pogut, no seria possible desenvolupar activitats com les que el Creix ha fet aquests anys.

No tinc cap dubte que els deu anys vinents ens duran moltes coses bones, perquè el Creix està en bones mans i a la ciutat hi ha molt talent i capacitat de treball.

Un agraïment especial a totes aquelles persones que en aquests 10 anys han sumat. En són moltes. Força Creix!

 

Albert Salarich, expresident i membre de l'àrea de Coneixement de SantCugatCreix.