Notícies

Anna Caula: "L'ADN esportiu català té un segell propi amb un teixit de més de 14.000 clubs, i el Club Voleibol Sant Cugat n'és un referent"

21.11.2023

Anna Caula: "L'ADN esportiu català té un segell propi amb un teixit de més de 14.000 clubs, i el Club Voleibol Sant Cugat n'és un referent"

CLUB VOLEIBOL SANT CUGAT

Amb un nou format on la lluminositat n'ha estat la protagonista, el DSV Club Voleibol Sant Cugat ha presentat els seus 25 equips i 361 jugadores, aquest divendres, 17 de novembre, al pavelló municipal de Valldoreix.

Els 25 equips que aquesta temporada 2023-2024 defensaran l'entitat són 4 sèniors (Lliga Iberdrola, Superlliga 2, 2a Catalana i 4a Catalana), 1 màster, 1 veterans, 2 júniors, 5 juvenils, 5 cadets i 7 infantils.

L'entitat a més, també disposa de 60 noies en les categories benjamí i aleví que competeixen en els Jocs Esportius Escolars com a Centre Obert Sant Cugat. La gestió directa és del club, i el responsable esportiu és Álex Pérez.

En l'àrea tècnica, Toni Alemany compleix la seva desena temporada com a director tècnic esportiu del DSV CV Sant Cugat, amb 14 entrenadors i entrenadores, 2 preparadors físics, 1 fisioterapeuta i 1 psicòloga esportiva. Álex Pérez i Leo Passerine són els responsables de la categoria infantil.

La temporada passada, la 2022-2023, els equips de base del DSV CV Sant Cugat va aconseguir 10 podis en campionats de Catalunya i d'Espanya.

-3r en el Campionat d'Espanya Juvenil.
-1r en el Campionat d'Espanya Cadet.
-1r en el Campionat d'Espanya Aleví.
-1r en el Campionat de Catalunya de 1a Divisió Juvenil.
-1r en el Campionat de Catalunya de 1a Divisió Cadet.
-1r en el Campionat de Catalunya de 1a Divisió Aleví.
-2n en el Campionat de Catalunya de 2a Divisió Juvenil.
-1r en el Campionat de Catalunya de 2a Divisió Cadet.
-2n en el Campionat de Catalunya de 2a Divisió Cadet.
-1r en el Campionat de Catalunya de 2a Divisió Infantil.

L'acte ha estat presidit per Josep Maria Vallès, alcalde de Sant Cugat; Anna Caula, secretària general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, i Salva Vendrell, president del DSV Club Voleibol Sant Cugat. També hi ha assistit Miquel Martínez, president de SantCugatCreix i expresident del DSV CV Sant Cugat (2007-2015).

En els parlaments, Anna Caula, ha assenyalat que "l'ADN esportiu català té un segell propi, amb una personalitat pròpia, amb un teixit de més de 14.000 clubs, i el Club Voleibol Sant Cugat n'és un referent". També ha assenyalat que "no és senzill veure un pavelló amb tantes esportistes, amb un segell tan propi i amb dos equips séniors que competeixen a primer nivell estatal. Jo he entrenat a l'UNI Girona i se el que costa". Caula ha afirmat que "sou un club referent més enllà de les nostres fronteres. També sou un referent a nivell espanyol, per com competiu, per la manera de fer i per com representeu l'esport català. Feu molt bona feina des de fa molt de temps".

Josep Maria Vallès, per la seva banda, ha explicat que el DSV CV Sant Cugat "és un gran club i que l'Ajuntament està al vostre costat per tot el que necessiteu".

En declaracions a SantCugatCreix, Salva Vendrell ha destacat "els resultats esportius dels nostres equips la temporada passada en els campionats de Catalunya i d'Espanya, com en els últims anys. El curs anterior vam organitzar per primera vegada a Sant Cugat la Copa de la Reina, amb èxit organitzatiu, participatiu i competitiu". Vendrell també ha destacat el fet "d'haver recuperat el Torneig Internacional, amb més de 700 jugadores i 48 equips, amb clubs estrangers i nacionals. Ha estat un èxit aclaparador".

El club que aporta més equips a la Copa Espanya

16 equips del DSV Club Voleibol Sant Cugat participaran, del 27 al 30 de desembre, en la Copa Espanya. Més de 200 jugadores faran possible, una edició més, que l'entitat sigui, un any més, la que aporta més equips en aquesta competició estatal que organitza la Federació Espanyola de Voleibol. 1 equip aleví i 6 infantils competiran a Guadalajara, mentre que 5 equips cadets i 4 juvenils ho faran a Valladolid.

L'entitat vol organitzar un Campionat d'Espanya

El DSV CV Sant Cugat sol·licitarà a la Federació Espanyola de Voleibol l'organització d'un Campionat d'Espanya de Clubs en una categoria de formació.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTOS: Club Voleibol Sant Cugat.