Notícies

CLOENDA 2019 PROGRAMA MUNICIPAL E4S

06.06.2019

CLOENDA 2019 PROGRAMA MUNICIPAL E4S

ETHICS4SPORTS

Una seixantena de pares, entrenadors i directius de clubs s’ha reunit el dimarts, 5 de juny, a la tarda, al Celler Cooperatiu, per celebrar la cloenda del Programa Municipal Ethics 4 Sports

L’acte central ha consistit en la Conferència d'Enric Maria Sebastiani 'L'Esport no Educa'. Sebastiani és professor del Grau de Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport de la Universitat Ramon Llull, vicepresident europeu de la Fédération Internationale d'Education Physique (FIEP) i director de l'E4SLab, projecte recent engegat per millorar i interpretar el Sistema E4S.

Sebastiani ha fet un repàs als comportaments de pares i entrenadors que fan o poden fer que l’esport sigui realment educatiu. Una sòlida exposició basada en el coneixement del mon de la conducció d’equips esportius.

També hem fet un repàs al funcionament, a la evolució del programa i la seva implantació en els clubs adherits al programa. S’ha destacat que la evolució en participació superarà les 1000 participacions i es triplicarà els valors del curs anterior.

Finalment hem distingit una vintena d’entrenadors, els que aquest curs han destacat pel seu interès, participació i activitat en el programa:

Jordi   Sambola (ANGELETA FERRER)
Víctor Fortea (CFU MIRA-SOL BACO)
Tania Müller i Mònica Viñals (CLUB GIMNASTICA RITMICA I ESTETICA SC)
María Herranz (CLUB MUNTANYENC SC (RITMICA))
Marti Casorran i Ezequiel Biagini (CLUB RUGBI SC)
Víctor Adolfo  Navarro, Alejandro Pérez i Idoia Piñol (CLUB VOLEIBOL SC)
Cristina Muñoz (ESCOLA DE PATINATGE ARTÍSTIC SC)
Santiago Pérez, Marc Juncosa i Anna Palau (FUTBOL SALA SC)
Oriol Madurell (OLIMPYC FLORESTA FS)
Oscar Gonzalez, Clara Escudé i Miki Soler (PATI HOQUEI CLUB SC)
Ricky Fosalba, Marçal Jané i Oriol Antras (UNIÓ ESPORTIVA SC)

L’acte ha estat presentat per l’Eloi Rovira, tinent d'alcalde en funcions de Promoció de la Ciutat, Joventut i Esports de l'Ajuntament i Mauri Benito president de SantCugatCreix.