Notícies

El Club Handbol Sant Cugat classifica 4 equips de formació per a competir en la màxima categoria de l’handbol català

05.10.2022

El Club Handbol Sant Cugat classifica 4 equips de formació per a competir en la màxima categoria de l’handbol català

CLUB HANDBOL SANT CUGAT

El Club Handbol Sant Cugat ha classificat 4 dels 5 equips que ha presentat per competir aquesta temporada 2022-2023 en la Lliga Catalana, la màxima categoria de l’handbol formatiu català. Els equips juvenil A masculí i femení i el cadet A i infantil A masculí han superat la Fase Classificatòria. Qui no l’ha pogut superar és el cadet femení, que jugarà a 1a Catalana, com l’infantil femení, conjunt que el club no ha presentat en la Fase Classificatòria.

8 jugadors de la cantera, seleccionats amb les seleccions catalanes

8 jugadors dels equips de la base del Club Handbol Sant Cugat han estat seleccionats per fer una sessió d’entrenament amb les seleccions catalanes. Han estat 4 juvenils, Guillem Sanmartí, Alex Barbero, Edu Solano i Mauri Crespo; 3 cadets, Mateo Aznar
Erik de Moner i Marc Sabadell, 1 infantil, Roc Calvo.

El nou equip de veteranes s’estrena en la Lliga Catalana Màsters

En la seva primera temporada, l’equip de veteranes del Club Handbol Sant Cugat també competirà. Ho farà en la Lliga Catalana Màsters Femenina, amb 10 equips participants. L’equip que dirigeixen Jan Tomàs i Pau Gratacós debuta en el campionat aquest diumenge, 9 d’octubre, a les 12.30 hores, al Pavelló 3, contra el BM La Roca.

La presentació dels 19 equips, el divendres 4 de novembre

El CH Sant Cugat presentarà els seus 19 equips per aquest nou curs esportiu el divendres 4 de novembre, a la tarda, al Pavelló 3. Els 19 equips són 3 sèniors masculins, 1 sènior femení, 1 equip de veterans, 1 de veteranes, 3 juvenils masculí, 1 juvenil femení, 3 cadets masculins, 1 cadet femení, 4 infantils masculins i 1 infantil femení.


TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Club Handbol Sant Cugat.