Notícies

El Club Handbol Sant Cugat, l'Handbol Ribes i el CH Terrassa, campions del primer Torneig d'Handbol Femení del CH Sant Cugat

25.06.2022

El Club Handbol Sant Cugat, l'Handbol Ribes i el CH Terrassa, campions del primer Torneig d'Handbol Femení del CH Sant Cugat

CLUB HANDBOL SANT CUGAT

El Club Handbol Sant Cugat, en categoria infantil, l'Handbol Ribes, en cadet, i el CH Terrassa, en juvenil, han estat els equips campions de la primera edició del Torneig d'Handbol Femení del CH Sant Cugat. El campionat, que tindrà continuïtat en els pròxims anys, s'ha jugat el dissabte 18 de juny, als pavellons 2 i 3 de la ZEM Rambla del Celler. Hi han participat 9 equips en 3 triangulars, en un format de competició de tots contra tots en el que els 2 millors equips han disputat la final.

També s'ha jugat un partit aleví entre jugadores que la pròxima temporada 2022-2023 defensaran el conjunt infantil del CH Sant Cugat i el BM La Roca.

Potenciar l'handbol femení, un dels objectius del CH Sant Cugat

Un dels objectius del torneig ha estat el de donar visibilitat a l'handbol femení i ser un referent en l'handbol català femení. Per aquest motiu, durant el Torneig d'Handbol Femení s'ha desenvolupat una activitat d'iniciació per a totes aquelles noies o adolescents que vulguin conèixer aquest esport. Aquesta activitat s'ha fet al pavelló 2, a la tarda.

Agraïments

El Club Handbol Sant Cugat vol donar les gràcies a L'Ortiga, Sisquella Grup, Caprabo i Banc Sabadell per col·laborar en aquest primer Torneig d'Handbol Femení i a Auctoritas, Catalana Occident, Moventis, JVC i Arfont pel seu suport durant la temporada.

Podis:


-Categoria infantil:
1. CH Sant Cugat.
2. Handbol Ribes.
3. CH Ràpid Cornellà.

-Categoria cadet:
1. Handbol Ribes.
2. CH Sant Cugat.
3. CH Ràpid Cornellà.

-Categoria juvenil:
1. CH Terrassa.
2. CH Sant Cugat.
3. Handbol Ribes.

 

TEXT: Àlex López Puig.


FOTO: Club Handbol Sant Cugat.