Notícies

El Cugatenc signa un conveni amb Sant Cugat Creix, el primer amb una entitat esportiva

05.12.2020

El Cugatenc signa un conveni amb Sant Cugat Creix, el primer amb una entitat esportiva

SANT CUGAT, CIUTAT

L'associació Sant Cugat Creix, que està integrada per 5 clubs de la ciutat, ha signat un conveni de col·laboració amb el Cugatenc, un mitjà de comunicació assembleari de Sant Cugat que es defineix com una aposta per un periodisme crític i transformador, qüestionant el sistema i donant veu a les alternatives. El Cugatenc publica continguts en línia diàriament i dos monogràfics en paper cada any.

Els 5 clubs són el Patí Hoquei Club Sant Cugat, el Club Voleibol Sant Cugat, el Club de Rugby Sant Cugat, el Junior FC i el Club Handbol Sant Cugat.

Aquest dimecres, 2 de desembre, Sant Cugat Creix ja ha publicat el seu primer article d'esports, fent referència al lideratge històric del Club Handbol Sant Cugat en la Primera Divisió Estatal, la categoria de bronze de l'handbol espanyol.

Mauri Benito: "Aquest conveni permetrà a Sant Cugat Creix ser més visible a la ciutat"

Per a Mauri Benito, president de Sant Cugat Creix, aquest conveni "ens permetrà ser més visibles a la ciutat, i ho farem a través de notícies esportives, però també expressant opinions i articles amb més profunditat. Per a nosaltres, aquest conveni és molt positiu".

Julio Sánchez: "Per a el Cugatenc aquest conveni és molt important perquè és el primer que signem amb una entitat esportiva"

Julio Sánchez, president de l'Associació L'avenir, Eines per a la Informació, ha afirmat que "per a el Cugatenc aquest conveni és molt important perquè és el primer que signem amb una entitat esportiva". Sánchez també ha assenyalat que aquest mitjà de comunicació digital "té la vocació de ser al costat de les entitats socials, culturals i esportives de Sant Cugat, sent un altaveu i una plataforma perquè les entitats es puguin expressar".

TEXT i FOTO: Àlex López Puig.