Notícies

El DSV Club Voleibol Sant Cugat organitzarà, per primera vegada, la 48a Copa de la Reina, al Pavelló 3

25.10.2022

El DSV Club Voleibol Sant Cugat organitzarà, per primera vegada, la 48a Copa de la Reina, al Pavelló 3

CLUB VOLEIBOL SANT CUGAT

El DSV Club Voleibol Sant Cugat organitzarà, per primera vegada en els seus 34 anys d'història, la Copa de la Reina. La junta directiva de la Federació Espanyola de Voleibol, que presideix Agustín Martín, ha adjudicat a l'entitat santcugatenca l'organització del torneig del KO, en l'última reunió de treball de l'ens federatiu, aquest dilluns 24 d'octubre. A banda de la del DSV CV Sant Cugat, també hi havia d'altres candidatures que volien optar a l'organització d'aquesta competició nacional.

Es disputarà del 17 al 19 de febrer

La 48a Copa de la Reina es jugarà del 17 al 19 de febrer al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, i no pas a la instal·lació que habitualment utilitza el club, el pavelló de Valldoreix. Un cop acabi la primera volta de la lliga regular de la Lliga Iberdrola, el 12 de desembre, en l'11a jornada, els 6 primers classificats aconseguiran el bitllet per a disputar la Copa de la Reina. En el cas que el club organitzador, el DSV CV Sant Cugat, no finalitzés entre els 6 millors es classificarien els 5 primers i el DSV CV Sant Cugat.

Vendrell: "És un premi a l'esforç del primer equip en les dues últimes temporades i als èxits esportius dels equips de base"

Salva Vendrell, el nou president del DSV CV Sant Cugat, ha assegurat que "estem molt il·lusionats. No s'havia celebrat mai a Sant Cugat i no sabem si s'ha arribat a organitzar a Catalunya. Sant Cugat podrà gaudir dels millors equips espanyols de voleibol femení. És un premi a l'esforç del primer equip en les dues últimes temporades on ha jugat el play-off pel títol de lliga i on el curs passat també es va classificar per jugar la Copa de la Reina. També és un reconeixement als èxits esportius dels equips de base del club, amb podis en els campionats de Catalunya i d'Espanya".

Vendrell: "Un dels objectius és involucrar el màxim de clubs esportius i entitats culturals de Sant Cugat"

Vendrell també ha assenyalat que un dels objectius és "involucrar el màxim de clubs esportius i entitats culturals de Sant Cugat. Volem fer una festa de l'esport al centre de Sant Cugat, a la plaça de l'Ajuntament, mentre duri el campionat, on els clubs i les entitats es puguin donar a conèixer amb activitats i tallers".

La temporada anterior, la 2021-2022, el sènior femení del DSV CV Sant Cugat va caure (3-0) en quarts de final contra el Sanaya Libby's La Laguna, qui finalment s'alçaria amb el trofeu de campió.

 

TEXT i FOTO: Àlex López Puig.