Notícies

El DSV Club Voleibol Sant Cugat signa 4 medalles d'or i 1 de bronze en la Copa d'Espanya, els seus millors resultats en aquesta competició nacional

03.01.2024

El DSV Club Voleibol Sant Cugat signa 4 medalles d'or i 1 de bronze en la Copa d'Espanya, els seus millors resultats en aquesta competició nacional

CLUB VOLEIBOL SANT CUGAT

El DSV Club Voleibol Sant Cugat ha aconseguit fins a 5 podis -3 més que el 2022- en la desena edició de la Copa d'Espanya, que ha organitzat la Federació Espanyola de Voleibol del 27 al 30 de desembre, amb un balanç de 4 medalles d'or i 1 de bronze. I, aquests, han estat els millors resultats del DSV CV Sant Cugat en aquesta competició nacional, que a Valladolid ha reunit 405 equips i 5.670 esportistes en categories júnior, juvenil i cadet, i a Guadalajara, 252 equips i 2.300 esportistes.

Continua sent el club estatal que més equips aporta en la Copa d'Espanya

Un any més, aquesta vegada amb 15 equips (8 a Valladolid i 7 a Guadalajara), el DSV CV Sant Cugat ha estat el club de l'Estat espanyol que més equips ha aportat a l'esdeveniment esportiu més multitudinari del voleibol espanyol i, després del Campionat d'Espanya de Clubs, el més important i prestigiós.

El cadet A, l'infantil A i el juvenil C i G, brillants campions!

El cadet A, que l'any passat va ser 4t, ha estat el millor dels 32 equips participants en la categoria Cadet 1 Femení, superant en la final (2-1) el CV Esplugues. L'infantil A ha estat campió en Infantil Femení 1, derrotant en la final (2-0) el CV Esplugues, entre 32 conjunts.

En juvenil Femení 3, el DSV CV Sant Cugat C ha guanyat el torneig en vèncer en la final el CVB Barça C, per 2 sets a 0, sent també el millor de 32 equips. El DSV CV Sant Cugat G també ha conquerit la categoria Juvenil Femení 4, en guanyar la final (2-0) al Vikings Vólei Prat, entre 20 equips.

 

El cadet A del DSV CV Sant Cugat, campió de la Copa d'Espanya.

 

L'infantil A del DSV CV Sant Cugat, campió de la Copa d'Espanya.

 

El juvenil C del DSV CV Sant Cugat, campió de la Copa d'Espanya.

 

El juvenil G del DSV CV Sant Cugat, campió de la Copa d'Espanya.

 

Medalla de bronze pel cadet T

L'últim podi l'ha aconseguit el DSV CV Sant Cugat T que, en el partit pel 3r i 4t lloc de la categoria Cadet Femení 5 -amb 24 equips-, ha superat (2-1) l'RGC Covadonga.

 

El cadet T del DSV CV Sant Cugat, campió de la Copa d'Espanya.

 

Classificació dels 15 equips del DSV CV Sant Cugat en la Copa d'Espanya 2023:

-Juvenil Femení 3: DSV CV Sant Cugat C: 1r de 32 equips.
-Juvenil Femení 4: DSV CV Sant Cugat G: 1r de 20 equips.
-Juvenil Femení 4: DSV CV Sant Cugat T: 7è de 20 equips.
-Cadet Femení 1: DSV CV Sant Cugat A: 1r de 32 equips.
-Cadet Femení 2: DSV CV Sant Cugat U: 7è de 32 equips.
-Cadet Femení 4: DSV CV Sant Cugat C: 6è de 32 equips.
-Cadet Femení 5: DSV CV Sant Cugat T: 3r de 24 equips.
-Cadet Femení 5: DSV CV Sant Cugat G: 6è de 24 equips.
-Infantil Femení 1: DSV CV Sant Cugat A:1r de 32 equips.
-Infantil Femení 2: DSV CV Sant Cugat Negre: 7è de 32 equips.
-Infantil Femení 3: DSV CV Sant Cugat vermell: 4t de 32 equips.
-Infantil Femení 3: DSV CV Sant Cugat G: 23è de 32 equips.
-Infantil Femení 4: DSV CV Sant Cugat C: 12è de 32 equips.
-Infantil Femení 4: DSV CV Sant Cugat U: 29è de 32 equips.
-Aleví Femení 1: DSV CV Sant Cugat A: 7è de 20 equips.

En les categories cadet, juvenil i júnior, la Copa d'Espanya de voleibol s'ha jugat a Valladolid, mentre que les d'aleví i infantil i s'han fet a Guadalajara.

Toni Alemany: "A banda dels 5 podis que hem aconseguit, també hem destacat perquè 12 dels 15 equips que hem presentat han finalitzat entre els 8 primers"

El director esportiu del DSV CV Sant Cugat, Toni Alemany, ha fet un balanç de la Copa d'Espanya "molt positiu. A banda dels 5 podis que hem aconseguit, també hem destacat perquè 12 dels 15 equips que hem presentat en aquest campionat han finalitzat entre els 8 primers classificats". Alemany també ha analitzat "el fet que els equips del club hagin agafat experiència i que les jugadores del club hagin socialitzat entre elles i amb jugadores d'altres comunitats autònomes".

Alessandra Hurtado, en el partit de les estrelles de la Superlliga Iberdrola

La jugadora del sénior A del DSV CV Sant Cugat, Alessandra Hurtado Martínez, va participar en el partit All Star Ibeerdrola, que es juga en el decurs de la Copa d'Espanya. Hurtado, que va defensar l'equip verd, va perdre davant el conjunt blanc, que es va imposar per 2 sets a 1 (27-25, 15-25 i 15-6 en el tie-break). El partit de les estrelles que enfronta jugadores de diferents equips de la màxima categoria del voleibol estatal femení, la Lliga Iberdrola, es va jugar el 28 de desembre al Palacio Multiusos de Guadalajara davant 4.800 espectadors.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTOS: Federació Espanyola de Voleibol.