Notícies

El Junior FC acull un focus group del programa europeu Sportboard

10.11.2022

El Junior FC acull un focus group del programa europeu Sportboard

SPORTBOARD

Els dos últims focus group (grup focal) -d'un total de 4- que organitza SantCugatCreix, a Sant Cugat, pel programa europeu Sportboard, han tingut com a protagonistes el Junior FC i el Club Voleibol Sant Cugat, en escenaris diferents, aquest divendres, 4 de novembre.
El focus grup del Junior FC s'ha celebrat a les seves instal·lacions i l'ha dirigit Verònica Riera, membre de l'equip de recerca de Blanquerna-Universitat Ramon Llull per a SportBoard. En aquesta sessió de treball s'ha fet palesa la cultura de club entre els assistents, i la interiorització de la promoció dels bons comportaments en dos esports molt diferents en el que el Junior és un referent formatiu: hoquei i futbol.

En aquest focus group hi han participat 10 persones vinculades al club, com jugadors i jugadores; entrenadors i entrenadores; pares i directius i directives. Són Arnau Garriga, Fernando Floy, Gigi Oliva, Mireia Comajuncosa, Lluís Duran, Lluís Alibar, Aleix Bozal, Marcel Malgosa, Guille Carnicer, i Marcos Hofmann, president del Junior FC. SantCugatCreix ha estat representat per Albert Salarich, membre de l'àrea de coneixement.

Albert Salarich fent la introducció del focus group al Junior FC. FOTO: Àlex López Puig

 

Amb totes les dades i la informació que ha generat aquesta interessant sessió formativa, Blanquerna-Universitat Ramon Llull recollirà aquestes dades i les de la resta dels grups focals i en farà un curós informe en què es dictaran propostes per capgirar els diferents tipus de situacions que es donen en el món de l'esport.

Les dues primeres sessions de formació es van fer el 10 d'octubre pel Club de Rugby Sant Cugat, i el 17 d'octubre, pel Patí Hoquei Club Sant Cugat, el Club Handbol Sant Cugat i el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.

El programa Sportboard

Recordem que el programa Sportboard, que es desenvoluparà entre els anys 2022 i 2023 (de 30 mesos de durada), executarà mecanismes innovadors de seguiment i gestió del comportament dels esportistes en la pràctica esportiva per oferir un bon govern en l'esport.

TEXT i FOTOS: Àlex López Puig.