Notícies

El Junior FC, escenari de les finals del Campionat de Catalunya de Divisió d'Honor A i B d'hoquei sobre herba

01.09.2023

El Junior FC, escenari de les finals del Campionat de Catalunya de Divisió d'Honor A i B d'hoquei sobre herba

JUNIOR FC

El Junior FC acollirà les finals masculines i femenines del Campionat de Catalunya Sènior d'hoquei sobre herba, en les categories de Divisió d'Honor A i Divisió d'Honor B. La final masculina de Divisió d'Honor A es jugarà el diumenge 10 de setembre a les 16 hores, i la femenina, a les 18 hores. La màxima competició en l'àmbit català l'organitza la Federació Catalana de Hockey.

Tot i perdre (0-1) amb el Club Egara, el primer equip femení del Junior FC jugarà les semifinals del Campionat de Catalunya el dijous 7 de setembre, a camp contrari, contra el campió del grup 1, integrat per l'RC Polo, l'Atlètic Terrassa HC i el CD Terrassa. En el grup 2 hi ha el Junior FC i el Club Egara.

Per a Guillermo Carnicer, entrenador del Junior FC, actual campió de la Lliga Iberdrola, l'objectiu de l'equip en aquest campionat català "és el de sumar partits i minuts per a preparar la lliga estatal. Els que més ens importa és el procés. Intentarem guanyar el Campionat de Catalunya, però no és l'objectiu".

Les blau-i-negre, que van iniciar la pretemporada el 21 d'agost, engegaran la Lliga Iberdrola 2023-2024 el cap de setmana del 16 i 17 de setembre, al camp del CD Terrassa, 11è i penúltim el curs passat.

FC Barcelona i RC Polo, rivals del Junior FC masculí

El primer equip masculí del Junior FC debuta aquest dissabte, 2 de setembre, al Campionat de Catalunya. Ho fa rebent, a les 17 hores, al FC Barcelona. També en el grup 2, jugarà el dimarts 5 de setembre, a les 20.30 hores, al camp de l'RC Polo. En el cas de finalitzar entre els 2 primers classificats del grup, jugarà una de les dues semifinals, el 7 o 8 de setembre. En el grup 1 estan enquadrats l'Atlètic Terrassa HC, el Club Egara i el CD Terrassa.

 

El primer equip masculí del Junior FC buscarà classificar-se per jugar les semifinals del Campionat de Catalunya.

 

El tècnic del Junior FC, Oriol Torras, ha explicat que "espero que aquesta competició ens serveixi de preparació de cara a l'inici de lliga. Pretenem sumar minuts junts. Segons la nostra evolució en el campionat, tindrem 2, 3 o 4 partits de preparació per acabar de provar coses, buscar automatismes amb pilota i sense. Esportivament, intentarem assolir el pas a les semifinals i competir per accedir a la final que ens faria molta il·lusió perquè es juga a casa, al Junior FC. Però si aconseguim fer bons partits i les sensacions són positives de cara a l'inici de lliga, també ho firmem.

Els santcugatencs, que van començar la pretemporada el 21 d'agost, debutaran en la Lliga MGS 2023-2024 el cap de setmana del 16 i 17 de setembre, al camp de l'RC Polo, subcampió estatal la temporada passada.

Les finals de Divisió d'Honor B, al Junior FC el 3 de setembre

Les finals masculines i femenines del Campionat de Catalunya Sènior de Divisió d'Honor B també es jugaran al Junior FC, aquest diumenge, 3 de setembre. La final masculina es disputarà a les 15 hores, i la femenina, a les 17.30 hores. Però, malauradament, no hi jugarà cap dels dos equips del Junior FC, que no s'hi han classificat.

El conjunt masculí, que aquesta temporada dirigirà Pablo Recasens, podria jugar el partit pel 3r i 4t lloc. En el grup 1, l'HC Sant Cugat ha guanyat el Línia 22 HC (2-6) i ha perdut amb el Vallès Esportiu (6-1). El grup 2 està enquadrat per l'Egara 1935, el Pedralbes HC, l'Iluro HC i l'AD Rimas.

El sènior B masculí del Junior FC, que va iniciar la pretemporada el 21 d'agost, encetarà la lliga estatal de Divisió d'Honor B 2023-2024 el cap de setmana del 9 i 10 de setembre, al camp de l'Egara 1935.

D'altra banda, l'equip femení ha perdut els 2 partits que ha jugat en aquest Campionat de Catalunya, amb el Club Egara (0-1) i el FC Barcelona (2-1), en el grup 1. En el grup 2 hi competeixen el Vallès Esportiu i el Castelldefels HC.

El conjunt que aquesta temporada 2023-2024 continuarà dirigint Jaume Riera va començar la pretemporada el 21 d'agost i iniciarà la lliga estatal de Divisió d'Honor B el cap de setmana del 9 i 10 de setembre, rebent el Club Atlético San Vicente.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTOS: Junior FC.