Notícies

El Junior FC presenta els 620 jugadors i jugadores i els 48 equips de la secció d'hoquei sobre herba i sala

07.10.2023

El Junior FC presenta els 620 jugadors i jugadores i els 48 equips de la secció d'hoquei sobre herba i sala

JUNIOR FC

Davant d'unes 150 persones que han omplert les grades del camp Lluís Serrahima, amb música i lluminositat, el Junior FC ha presentat la secció d'hoquei sobre herba i sala, amb els 620 jugadors i jugadores i els 48 equips, des de formació a veterans, per aquesta nova temporada 2023-2024.

L'acte, que s'ha celebrat aquest divendres, 6 d'octubre, a la nit, i que ha presentat Guillem Saborit, jugador de l'equip de 2a Divisió, ha estat presidit per Núria Escamilla, regidora d'Esports i Cultura de l'Ajuntament de Sant Cugat; Marta Cerdà, nova presidenta del Junior FC; Marcos Hofmann, expresident del Junior FC i actual president de la Federació Europea de Hockey (EHF), i Jordi Muñoz, responsable de la secció d'hoquei sobre herba i hoquei sala del Junior FC.

Núria Escamilla: "Per Sant Cugat, el Junior FC representa tenir un club de referència a Catalunya"

Núria Escamilla, regidora d'Esports i Cultura de l'Ajuntament de Sant Cugat, ha dit en els parlaments que "per Sant Cugat, el Junior FC representa tenir un club de referència a Catalunya".

Marta Cerdà: "Espero ser la primera de moltíssimes presidentes que vindran en els pròxims 100 anys del Junior FC"

La recent presidenta del Junior FC, Marta Cerdà, fins ara vicepresidenta del club, ha explicat en els parlaments que "em fa moltíssima il·lusió agafar el relleu a la presidència, treballar per aquest club del qual fa 50 anys que sóc sòcia i és la meva segona casa. És el meu club de tota la vida i afronto amb molt de respecte el fet de ser la primera presidenta del Junior FC en els seus 106 anys d'història. Espero ser la primera de moltíssimes presidentes que vindran en els pròxims 100 anys del Junior FC".

Pau Abad: "Com cada any, fem petits passos per anar millorant la qualitat"

Pau Abad, director de l'Escola del Junior FC, ha assenyalat que "com cada any, fem petits passos per anar millorant la qualitat. Aquest any hem fet noves incorporacions, com el Guille Carnicer -també entrenador del primer equip femení-, com a responsable de metodologia, formació d'entrenadors i disseny d'entrenaments. I la incorporació, també, del Santi Cortés que torna a col·laborar amb l'escola".

El premi Joaquim Xicoy In Memoriam, per a Jordi Ballbé

En aquesta ocasió, el premi Joaquim Xicoy In Memoriam, exjugador i soci del club que va morir l'any 1987, ha estat per a Jordi Ballbé. Marcos Hofmann, expresident del Junior FC i ara president de la Federació Europea de Hockey (EHF), ha lliurat el guardó a les filles de Jordi Ballbé, Mònica i Bet, i ha afirmat que "aquest any no hi havia cap altra opció que no donar-li a títol pòstum al Jordi Ballbé. El jordi va ajudar en aquest grup de noies del primer equip sent el seu delegat tota la vida, el que feia les barbacoes, el que organitzava els viatges... I, amb això, va ajudar a guanyar la primera lliga femenina del Junior FC. Fent estimar el Junior FC, el hockey i aquesta generació de jugadores".

 

Marcos Hofmann ha lliurat el premi Joaquim Xicoy In Memoriam.

 

El premi al millor delegat de la temporada 2022-2023, el premi Anton Vidal Arderiu in memoriam, a Álex Serra

Jani Vidal ha lliurat el premi al millor delegat de la temporada 2022-2023, el premi Anton Vidal Arderiu in memoriam, a Álex Serra.

 

El premi al millor delegat de la temporada 2022-2023, el premi Anton Vidal Arderiu in memoriam, a Álex Serra.

 

23 equips en la línia femenina i 17 en la masculina

Els 48 equips que ha presentat el Junior FC són els següents. En la línia femenina, amb 23 equips: 5X5 (3 equips); aleví (4), infantil (3), cadet (3), juvenil (4), mamis (2), 1a Divisió vintage, 2a Divisió, Divisió d'Honor B i Divisió d'Honor A. En la línia masculina, amb 17 equips: 5X5 (2 equips); aleví (3), infantil (2), cadet (1), juvenil (2), papis (2), 3a Divisió, 2a Divisió, 1a Divisió, Divisió d'Honor B i Divisió d'Honor A. També hi ha 8 equips 3X3 mixt i el formatiu, amb una desena de nens i nenes.

El director esportiu de la línia femenina és Marcel Malgosa, i el de la masculina, Oriol Torras. El director de l'escola -de formatiu a juvenils- és Pau Abad.

 

El Junior FC ha presentat la secció d'hoquei sobre herba i sala, amb els 620 jugadors i jugadores i 42 equips.

 

6 jugadores del Junior FC en la primera llista del nou seleccionador de l'equip espanyol absolut

El nou seleccionador de l'equip espanyol absolut femení d'hoquei sobre herba, Carlos García Cuenca, ha fet pública la seva primera llista, on hi ha fins a 6 jugadores -5 santcugatenques- del primer equip del Junior FC. Són la portera Jana Martínez i les jugadores Laia Vidosa, Júlia Strappato, Berta Serrahima, Laura Bosch i Tere Lima.

En la llista -amb 33 jugadores- que la federació espanyola ha donat a conèixer aquest dimecres, 4 d'octubre, el Junior FC és, després del Club de Campo -amb 12 jugadores-, el club que més jugadores aporta al combinat estatal.

La primera concentració, per preparar el Preolímpic -classificació pels Jocs Olímpics de París 2024- que Espanya ha de jugar del 13 al 21 de gener a València, tindrà lloc a Terrassa, del 16 al 18 d'octubre.

 

TEXT i FOTOS: Àlex López Puig.