Notícies

El Junior FC presenta els 700 jugadors i jugadores i els 49 equips de la secció d'hoquei sobre herba reconeixent la gran temporada esportiva anterior dels equips de formació

15.10.2022

El Junior FC presenta els 700 jugadors i jugadores i els 49 equips de la secció d'hoquei sobre herba reconeixent la gran temporada esportiva anterior dels equips de formació

JUNIOR FC

La secció d'hoquei sobre herba del Junior FC ha presentat els 700 jugadors i jugadores i els 49 equips, des de formació a veterans, per aquesta nova temporada 2022-2023, aquest divendres, 14 d'octubre, a la nit, al camp Lluís Serrahima de l'entitat de Sant Cugat. També s'ha presentat a Enjoy Cuba com a nou patrocinador de la secció, davant de centenars de persones que han seguit en directe l'acte, amb música i molta lluminositat.

El premi Joaquim Xicoy In Memoriam, per a Pau Martínez Uriach

En aquesta ocasió, el premi Joaquim Xicoy In Memoriam, exjugador i soci del club que va morir l'any 1987, ha estat pel jugador cadet Pau Martínez Uriach, que no ha pogut recollir la distinció perquè es troba de viatge familiar. El president del Junior FC, Marcos Hofmann, ha qualificat aquest guardó que lliura el Junior FC "com el premi gran de la secció d'hoquei herba".

Mireia Ingla: "L'esport de Sant Cugat no s'entén sense el Junior FC"

Abans de la desfilada dels equips, s'ha projectat un vídeo on l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha assegurat que "l'esport de Sant Cugat no s'entén sense el Junior FC", mentre que Marcos Hofmann, president del Junior FC, ha destacat "la gran temporada que van fer el curs anterior els nostres equips de base, amb grans resultats esportius, i la medalla de bronze del sènior femení en l'EHL", també en un vídeo. Qui també n'ha estat protagonista ha estat Pau Abad, responsable de l'escola, que ha destacat "la quantitat de nens i nenes que han ingressat a la secció".

En el decurs d'aquest acte, la capitana del primer equip femení de la secció, Carlota Pechamé, ha explicat que aquest curs esportiu "donarem més guerra que la temporada passada", mentre que Marc Perellon, capità del sènior A masculí, ha dit que "hem començat la lliga fluixets, però segur que anirem cap amunt. Ho donarem tot".

En la part final de la presentació, el club ha mostrat un vídeo amb els èxits esportius de la campanya anterior, amb molts podis en els campionats de Catalunya en categories de formació i també podis en els campionats d'Espanya, així com la 3a posició del primer equip femení en el Campionat d'Europa.

Reconeixement per als jugadors i jugadores que van jugar el Torneig 8 Nacions

També s'ha distingit als jugadors i jugadores que van defensar la selecció espanyola sub-16, sub-18 i sub-21 en el Torneig 8 Nacions.


-Sub-21 masculí (4t): Bruno Font i Oriol Bozal.
-Sub-18 masculí (1r): Bruno Font, Aleix Bozal, Ignasi Vilumara i Santiago Pujol.
-Sub-18 femení (3r): Tere Lima, Cristina Torres i Paula Navarro.
-Sub-16 masculí (3r): Alex Duran, Ignacio Pujol i Albert Serrahima.
-Sub-16 femení (2n): Mireia Gifra, Ivet Martí, Mónica Hernández i Clara Pérez.

L'acte ha estat presidit per Francesc Carol, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Marcos Hofmann, president del Junior FC, i Jordi Muñoz, responsable de la secció d'hoquei sobre herba del Junior FC.

 

TEXT i FOTO: Àlex López Puig.