Notícies

El Junior FC presenta els seus 26 equips i 380 futbolistes i els nous responsables de la secció, Marc Crespo i Mireia Comajuncosa

29.11.2022

El Junior FC presenta els seus 26 equips i 380 futbolistes i els nous responsables de la secció, Marc Crespo i Mireia Comajuncosa

JUNIOR FC

Amb ni més ni menys que 105 anys d'història, la secció de futbol del Junior FC ha presentat els seus 26 equips, 380 jugadors i jugadores i la cinquantena d'entrenadors i entrenadores d'aquesta temporada 2022-2023, aquest divendres, 18 de novembre, al club de Sant Cugat.

Aquests 26 equips són 2 sèniors (2a i 3a Catalana), veterans, juvenils (2), cadets (3), cadet femení (1), infantils (4), alevins (6), aleví-infantil femení (1), benjamins (3), prebenjamins (2) i Iniciació.

La llum, els colors i la música també han estat protagonistes d'una presentació que s'havia de celebrar el 18 de novembre, però que es va ajornar per previsió de pluja.

El Junior FC té 2 equips femenins: un cadet i un aleví-infantil.

 

El Junior FC presenta els nous responsables de la secció de futbol: Marc Crespo i Mireia Comajuncosa

El Junior FC ha presentat públicament els nous caps de la secció de futbol, Marc Crespo i Mireia Comajuncosa, que substitueixen a Sergi Renieblas. En els parlaments, Marc Crespo ha assegurat que "estem molt il·lusionats amb aquesta nova responsabilitat, personalment perquè ja fa 20 anys que soc al club. Volem que la secció de futbol sigui una escola diferent, no tan sols volem formar jugadors, sinó també persones, amb els valors de la unitat, respecte i companyonia, valors que representen el que és el Junior FC. El nostre director esportiu, el Sergio Romero, és una garantia de continuïtat, esforç i bona feina". D'altra banda, Mireia Comajuncosa ha explicat que "per a nosaltres és un honor treballar pel Junior FC i pel futbol, un club centenari. Volem mantenir l'essència del club". Finalment, Marcos Hofmann, president del Junior FC, ha dit als futbolistes que "entreneu molt dur, gaudiu jugant i respecteu a l'equip contrari i als àrbitres".

Mireia Comajuncosa i Marc Crespo en els parlaments en la presentació dels 26 equips.

 

Sergio Romero: "Aquesta temporada s'han apuntat més nens que altres anys en les categories d'iniciació i prebenjamí. Vol dir que estem treballant molt bé"

Sergio Romero, que compleix la seva quarta temporada consecutiva com a director esportiu de la secció de futbol del Junior FC, ha explicat a SantCugatCreix que "un fet molt important és que aquesta temporada s'han apuntat més nens que altres anys en les categories d'iniciació i prebenjamí. Vol dir que estem treballant molt bé". També ha ressaltat que, una campanya més, la secció "aposta pels entrenadors joves i de la casa. Entre els entrenadors i coordinadors hi ha molta connexió. Fem molta formació".

Organigrama tècnic:

-Director esportiu: Sergio Romero.
-Coordinadors de futbol 7: Yago Darnell i Roger Ballbé.
-Coordinadors de futbol 11: Lluís Arnaus i Sergio Beas.
-Suport en tecnificació i metodologia: Javi García.
-Coordinadors de porters: Diego López, Dani Marín i Álvaro Pérez.
-Directors de futbol femení: Hans Schönhöfer i Jaume Donat.
-Àrea de fisioteràpia i preparació física: Jordi Dot, Dani Muñoz i Ignasi Foz.
-Àrea de psicologia i coach: Amanda Martínez i Belén de Beascoa.
-Gestió d'administració: Óscar Gómez.

Els responsables tècnics de la secció de futbol del Junior FC.

 

TEXT i FOTOS: Àlex López Puig.