Notícies

El Junior FC rebrà el CD Terrassa en el partit pel 3r i 4t lloc del Campionat de Catalunya de Divisió d'Honor A Masculina

09.09.2022

El Junior FC rebrà el CD Terrassa en el partit pel 3r i 4t lloc del Campionat de Catalunya de Divisió d'Honor A Masculina

JUNIOR FC

El primer equip masculí d'hoquei sobre herba del Junior FC no ha pogut superar aquest dimecres, 7 de setembre, les semifinals del Campionat de Catalunya de Divisió d'Honor A, després de perdre (2-0) a Terrassa contra el Club Egara. Ara, els d'Oriol Torras disputaran el partit pel 3r i 4t lloc davant el CD Terrassa, aquest dissabte, 10 de setembre, a les 13.15 hores, al Junior FC.

La final del Campionat de Catalunya la disputaran l'RC Polo i el Club Egara, el dissabte 10 de setembre, a les 17.30 hores, a l'RC Polo de Barcelona.

En la primera fase de la competició, en el grup 1, el Junior FC ha acabat 2n, per darrere de l'RC Polo. Els d'Oriol Torras han jugat 2 partits, amb un balanç d'una victòria al camp de l'Atlètic Terrassa HC (1-2) i un empat (2-2) a Barcelona contra l'RC Polo. Per la seva banda, el Club Egara, el seu adversari en les semifinals, ha guanyat el CD Terrassa (1-0) i el FC Barcelona (5-1) i ha finalitzat líder en el grup 2, amb 6 punts.

Junior FC-RC Polo, final del Campionat de Catalunya de Divisió d'Honor A Femenina, a l'RC Polo

El primer equip femení del Junior FC juga aquest dissabte, 10 de setembre, a les 15 hores, a les instal·lacions de l'RC Polo de Barcelona, la final del Campionat de Catalunya de Divisió d'Honor A Femenina, que organitza la Federació Catalana de Hockey, enfront l'RC Polo.

Les de Guillermo Carnicer ho han aconseguit després de ser les millors -amb 10 punts- de 5 equips en la primera fase d'aquest campionat, amb 5 jornades que s'han disputat en tan sols 14 dies, del 26 d'agost al 8 de setembre. El Junior FC ha superat el Club Egara (1-0), l'Atlètic Terrassa HC (2-3) i l'RC Polo (4-3), mentre que en l'últim partit ha empatat a 0 gols al camp del CD Terrassa.

Castelldefels HC-HC Sant Cugat, partit pel 3r i 4t lloc del Campionat de Catalunya de Divisió d'Honor B Femenina

El segon equip femení del Junior FC juga aquest dissabte, 10 de setembre, a les 11 hores, a Castelldefels, el partit pel 3r i 4t lloc del Campionat de Catalunya de Divisió d'Honor B. El rival és el Castelldefels HC. En les semifinals, l'HC Sant Cugat ha perdut (2-0) al camp del Vallès Esportiu.TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: SantCugatCreix.