Notícies

El Junior FC vol fer història i guanyar el Campionat d'Espanya de 1a Divisió Masculina d'hoquei sala i classificar-se pel Campionat d'Europa

07.02.2023

El Junior FC vol fer història i guanyar el Campionat d'Espanya de 1a Divisió Masculina d'hoquei sala i classificar-se pel Campionat d'Europa

JUNIOR FC

El Junior FC jugarà el pròxim cap de setmana de l'11 i 12 de febrer, a Ourense (Galícia), la Fase Final del 69è Campionat d'Espanya de 1a Divisió Masculina d'hoquei sala, amb l'al·licient que l'equip campió aconseguirà el bitllet per jugar el Campionat d'Europa de Clubs.

El millor de 8 equips en la Semifinal 2

Ho farà després de ser subcampió de Catalunya el passat 22 de gener i vèncer, del 2 al 5 de febrer, a Rincón de la Victoria (Màlaga), la Semifinal 2 de l'estatal, amb un balanç de 4 victòries i 1 empat. Ha superat la UD Taburiente (9-1), el CD Santo Cristo (2-12), l'RS Tenis (7-4), en el grup A, i el CD Málaga 91 (9-3) -1r del grup B-, en semifinals, i ha empatat (3-3) amb el FC Barcelona -2n del grup B i 2n de la Semifinal 2-, també en semifinals. Així, el Junior FC ha estat el campió d'aquesta Semifinal 2, sent el millor dels 8 conjunts participants.

El Junior FC, contra el Club de Campo de Madrid en les semifinals del Campionat d'Espanya

En les semifinals del Campionat d'Espanya, el Junior FC s'enfrontarà al Club de Campo de Madrid, el dissabte 11 de febrer, a les 19.30 hores, i l'altra semifinal la jugaran el FC Barcelona i el Sanse Complutense, també dissabte, però a les 18 hores. El Club de Campo arriba en aquesta Final 4 de la Primera Divisió Masculina com a subcampió de la Semifinal 1, que va guanyar el Sanse Complutense.

Fede González: "Estic convençut que, en els pròxims anys, jugarem a Europa amb continuïtat"

Fede González, entrenador del Junior FC i també seleccionador estatal masculí d'hoquei sala, ha explicat que "és un equip molt jove. Fins a 8 jugadors s'estrenen en la categoria de Primera Divisió d'hoquei sala. Hem anat de menys a més i estic convençut que, en els pròxims anys, jugarem a Europa amb continuïtat".

Campió del Campionat d'Espanya i plaça per l'Eurohockey Club Cup 2024, per primera vegada?

Si l'equip guanya el 69è Campionat d'Espanya de 1a Divisió Masculina d'hoquei sala, també aconseguiria per primera vegada en els 106 anys d'història del club, competir en l'Eurohockey Club Cup 2024.

Entrenar ben d'hora, ben d'hora

Per arribar fins aquí, el Junior FC ha hagut d'entrenar els 2 últims mesos de 6.30 a 8.30 hores del matí al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Junior FC.