Notícies

El Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat, campió de la Copa Monestir

12.09.2023

El Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat, campió de la Copa Monestir

PATI HOQUEI CLUB SANT CUGAT

Els primers equips femení i masculí del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat s'han adjudicat una nova edició de la Copa Monestir d'hoquei sobre patins, aquest dilluns, 11 de setembre, al matí, al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler, davant unes 150 persones. El sènior A femení, de l'OK Lliga Iberdrola, ha superat (3-0) el CHP Bigues i Riells, equip que ha descendit de l'OK Lliga Iberdrola a la Nacional Catalana Femenina. El sènior A masculí ha guanyat (3-2) el CH Lloret, conjunt de l'OK Lliga Plata Sud, en un partit que ha comptat amb la presència uns minuts de l'alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès. Cal recordar que, després de perdre la categoria de la Parlem OK Lliga la temporada passada, el Solideo PHC Sant Cugat competirà enguany a l'OK Lliga Plata Nord.

Entre partit i partit, el Solideo PHC Sant Cugat ha fet la presentació oficial dels dos primers equips del club.

Beto Borregan: "Ens fa falta tenir més garra i picardia. Ens falta aquest passet"

Després de jugar la Copa Monestir, l'entrenador del sènior A femení, Beto Borregan, que compleix la seva 6a temporada al primer equip, ha fet la següent reflexió: "Veig l'equip amb il·lusió i actitud. És un equip jove que ja està format des de fa 4 o 5 anys i que s'entén i juga molt bé. Ens fa falta tenir més garra i picardia, com ho tenen altres equips com l'HC Palau-solità i Plegamans, el CP Manlleu o el CP Vila-sana. Ens falta aquest passet. Quan aconseguim això, que estem en el camí, al PHC Sant Cugat podrem parlar d'una consolidació a l'OK Lliga per molts anys. Al final, un equip és guanyador o no ho és per petites coses com aquesta".

Fins al moment, el Solideo PHC Sant Cugat ha disputat 4 partits de pretemporada, amb un balanç de 3 victòries, amb el Cerdanyola CH (3-9), L'igualada Femení HCP (5-4) i el CHP Bigues i Riells (3-0), i una derrota contra el CP Fraga (8-1). L'equip va iniciar la pretemporada el 28 d'agost.

El Solideo PHC Sant Cugat començarà l'OK Lliga Iberdrola el 23 de setembre, a les 20.30 hores, al Pavelló 2, davant el CP Vila-sana.

 

El Solideo PHC Sant Cugat, campió de la Copa Monestir en categoria femenina.

 

Óscar González: "El que estem treballant, sobretot, és que hem de fer un equip, conjuntar-lo"

El tècnic del Solideo PHC Sant Cugat masculí, Óscar González, ha explicat que "el que estem treballant, sobretot, és que hem de fer un equip. El més important ara és conjuntar l'equip, que tinguem el conjunt per ser un bon grup i un bon equip".

El Solideo PHC Sant Cugat ja ha jugat 3 partits de pretemporada, amb un balanç de 2 victòries, amb el CP Congrés (2-6) i el CH Lloret (3-2), i una derrota (1-4) contra el Parlem Calafell d'OK Lliga.

El dimecres 27 de setembre també jugarà un partit amistós a la pista del CE Arenys de Munt, però abans iniciarà la Lliga Catalana Plata. Aquests són els partits:
-Divendres, 15 de setembre, a les 21 hores: PHC Sant Cugat-CP Tordera.
-Dissabte, 23 de setembre, a les 19.30 hores: CH Olot-PHC Sant Cugat.
-Divendres, 29 de setembre, a les 21 hores: PHC Sant Cugat-CH Palafrugell.

El Solideo PHC Sant Cugat debutarà a la nova categoria el dissabte 21 d'octubre, a les 20.30 hores, al Pavelló 2, davant el CHP Sant Feliu.

 

El Solideo PHC Sant Cugat, campió de la Copa Monestir en categoria masculina. 

 

TEXT i FOTOS: Àlex López Puig.