Notícies

El cadet A femení del Junior FC, brillant campió de Catalunya d'hoquei sala

08.12.2022

El cadet A femení del Junior FC, brillant campió de Catalunya d'hoquei sala

JUNIOR FC

El cadet A femení del Junior FC s'ha adjudicat el Campionat de Catalunya d'hoquei sala, aquest dissabte, 3 de desembre, al pavelló del Club Egara de Terrassa. En la final ha superat en els shoot out (7-8) l'Atlètic Terrassa HC, després que el partit finalitzés amb empat a 4 gols.

En les semifinals, el Junior FC es va desfer (3-7) del Club Egara, que va jugar al seu pavelló. En la primera fase d'aquesta competició (grup A2), el Junior FC va derrotar el Línia 22 HC (1-8) i el Castelldefels HC (3-0), en un partit que no es va jugar perquè el conjunt del Baix Llobregat va decidir no fer-ho. L'Atlètic Terrassa HC és qui va liderar aquest grup amb 7 punts, els mateixos que el Junior FC. El Castelldefels HC va ser 3r amb 1 punt i el Línia 22 HC, 4t, també amb 1 punt.

Classificat per a la Fase Final del Campionat d'Espanya

Només el campió de Catalunya accedeix directament en la Fase Final del 6è Campionat d'Espanya d'hoquei sala, que es jugarà a San Fernando (Cadis), del 27 al 29 de desembre.

Sam Cortés: "Les jugadores s'han adaptat ràpidament i estem molt contents perquè, amb poc temps, s'ha fet bona feina"

Sam Cortés, que dirigeix el cadet A femení des de la temporada passada, ha explicat que "teníem la il·lusió de fer un bon paper en el Campionat de Catalunya d'hoquei sala. Estic molt satisfet perquè és una competició i un format que, després de l'aturada de la lliga d'hoquei sobre herba, jugues 2 mesos a un esport que considero que és diferent, l'hoquei sala, però que t'ajuda amb l'herba. Les jugadores s'han adaptat ràpidament i estem molt contents perquè, amb poc temps, s'ha fet bona feina". Amb tot, Cortés creu que "podem jugar molt millor i el nostre millor nivell l'hem de veure en el Campionat d'Espanya".

Les protagonistes

El cadet A del Junior FC ha estat integrat per la portera Maartje Van Der Leij i les jugadores Emma Caldas, Cristina Jiménez, Maria Vilumara, Paula Abad, Clara Pérez, Maria Vidal, Carlota Duran, Mireia Gifra, Ema Sarrabayrouse i Franca Ferraro. El cos tècnic l'han format Sam Cortés (1r entrenador), Ferran Muñoz (2n entrenador), Mariana Peirano (delegada) i Santi Cortés (assessor tècnic).

 

El Junior FC, campió de Catalunya Cadet Femení d'hoquei sala.

 

En el Campionat de Catalunya d'hoquei sobre herba, el Junior FC lidera el grup A amb 3 victòries de 3 partits disputats.

Cal destacar l'excel·lent temporada que va fer el cadet A femení la temporada passada, la 2021-2022, on va guanyar el Campionat d'Espanya d'hoquei sobre herba i es va penjar la medalla de plata en el Campionat de Catalunya. En hoquei sala, va ser 3r en el Campionat de Catalunya i 6è en el d'Espanya.

Brillant actuació del cadet de l'HC Sant Cugat

El cadet B del Junior FC, que competeix amb el nom d'HC Sant Cugat, s'ha classificat per jugar una de les Fases de Sector del Campionat d'Espanya d'Hoquei Sala, a Galícia, com a 4t classificat del Campionat de Catalunya. L'equip que entrenen Oriol Bozal i Pablo Crespo van perdre (7-0) les semifinals davant l'Atlètic Terrassa HC, el 26 de novembre al Club Egara. I en el partit pel 3r i 4t lloc final, les de Sant Cugat no van poder superar el Club Egara, que va guanyar 3-0.

L'HC Sant Cugat va accedir en les semifinals com a 2n classificat del grup A1, amb els mateixos punts -10- que el 1r, l'Atlètic Terrassa HC. Les santcugatenques es van imposar al CD Terrassa (2-0), al FC Barcelona (0-2) i al Vallès Esportiu (2-1), i van empatar a 4 gols amb el Club Egara.

El Campionat de Catalunya d'hoquei sala va començar el 5 de novembre i va finalitzar el 3 de desembre, amb un total de 9 equips participants.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTOS: Junior FC.