Notícies

El juvenil A del DSV Club Voleibol Sant Cugat guanya la Fase Classificatòria pel Campionat d'Espanya

14.04.2023

El juvenil A del DSV Club Voleibol Sant Cugat guanya la Fase Classificatòria pel Campionat d'Espanya

CLUB VOLEIBOL SANT CUGAT

L'equip juvenil A femení del DSV Club Voleibol Sant Cugat es va adjudicar el 2 d'abril, al pavelló de Valldoreix, la Fase Classificatòria pel Campionat d'Espanya de Clubs, tot i que les vermelles-i-negres ja se l'havien assegurat amb anterioritat. Els 2 equips que acompanyaran al DSV CV Sant Cugat a l'estatal, del 10 al 14 de maig a Llanes (Astúries), són el Premià de Dalt Maresme i el Barça CVB. En aquesta Fase Classificatòria pel Campionat d'Espanya de Clubs hi van participar els 6 millors equips de la 2a fase del Campionat de Catalunya. Catalunya disposa de 3 places pel Campionat d'Espanya.

L'1 d'abril, en semifinals, les santcugatenques van superar el Barça CVB, per 3 sets a 0, i el 2 d'abril, en la final, al Premià de Dalt Maresme, per 3-0. En el partit pel 3r i 4t lloc, el Barça CVB es va imposar (3-1) al CV Vall d'Hebron.

Tot a punt per aixecar el Campionat de Catalunya

Quan falten 5 jornades perquè finalitzi el Campionat de Catalunya de Primera Divisió, el DSV CV Sant Cugat lidera en solitari la classificació amb 9 punts d'avantatge respecte al 2n classificat, el Premià de Dalt Maresme.

Joshua Pérez: "En el Campionat d'Espanya, som un dels 5 millors equips i l'objectiu és jugar les semifinals"

Joshua Pérez, l'entrenador de l'equip juvenil A femení del DSV CV Sant Cugat, ha explicat que "el balanç en el Campionat de Catalunya és molt positiu. No hem perdut cap punt i tan sols hem perdut 1 set. En el Campionat d'Espanya, som un dels 5 millors equips i l'objectiu és jugar les semifinals".

Les protagonistes

El juvenil A femení del DSV CV Sant Cugat està integrat per Laia Almansa, Valentina Navarro, Aina Mas, Jana Duran, Lana Jovancic, Valeria Busquets, Clàudia Llamas, Joana Ràfols, Martina Lago, Ivette Sánchez, Maria Brun, Zoi Mavrommatis i Chiara Gennari. L'equip tècnic està format per Joshua Pérez (1r entrenador) i Jordi Padró (2n entrenador i preparador físic).

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Federació Catalana de Voleibol.